FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iuliu Mureșan confirmă negocierile dintre Dan Petrescu și chinezi: "Știu că s-au întâlnit cu impresarii lui, chiar și cu el"

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 17:26

Iuliu Mureșan, 64 de ani, președintele celor de la CFR Cluj, confirmă întâlnirile dintre Dan Petrescu, 50 de ani, și impresarii unor cluburi din China.

" Dan Petrescu poate pleca dacă se plătește o clauză de reziliere. Este o sumă importantă, dar nu exagerată. Cluburile din China o pot achita fără probleme. Mi-ar părea foarte rău dacă ar pleca, dar nu mai depinde de noi. Așa se întâmplă cu antrenorii și jucătorii de valoare.

Au fost cluburi care s-au interesat, care au trimis impresari să urmărească meciurile noastre. Știu că s-au întâlnit și cu impresarii lui, chiar și cu el, dar lucrurile nu sunt clare. Eu îmi doresc din tot sufletul să nu plece. Are toate condițiile să facă performanță aici", a declarat Iuliu Mureșan la TV Telekom Sport. 

Bogdan Mara, directorul sportiv de la Cluj, a adăugat la TV Digi: "Noi suntem acoperiți din punctul de vedere al contractului. Dacă vrea să plece trebuie să negocieze cu clubul și să achite o clauză. Conducerea nu se gândește la așa ceva momentan. Probabil sunt impresari care-l caută pe Dan pentru că a făcut lucruri bune cu o echipă nouă. Noi nu ne gândim la o despărțire.

Dacă vine o ofertă de câteva milioane pe an nu avem ce face. Chinezii au bani și-și permit. Dacă va pleca Dan ne vom gândi la o variantă de înlocuire la momentul respectiv. Eu zic că sunt 10% șanse să plece la vară. 90 și ceva la sută Dan va continua cu noi".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
maxp
maxp  •  30 Aprilie 2018, 22:09

Cat noroc pot avea cei de la CFR... incep sa cred ca vor lua campionatul.

1919006958324848
Traian Boc  •  30 Aprilie 2018, 20:27

Sa plece cat mai repede !a juns jalnic ,din "bursuc" un mare "mascarici"!

randoom._._.
randoom._._.  •  30 Aprilie 2018, 19:12

si csms iasi este clona. la tine toti sunt clone,mai putin clona academia rapid despre care toti(inclusiv jucatorii vostri) spun ca nu are palmares,nume,culori,sigla etc. in fine,diseara te-a trimis Steaua mai devreme la culcare si poate de aia nu ai vazut ce a spus dan petrescu,dar lasa ca iti spun eu acuma:iasi este lipsita de obiectiv si motivare,as fi vrut ca noi aka cfr sa jucam cu ei. nu uita,iasi a avut motivatie inainte de meciul cu cfr pentru ca tintea locul 5,acuma nu mai tinteste nimica,le dam scor si iarasi o sa plangi pe aici cand o sa vezi ca Steaua bate iasi si cfr nu bate pe csu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează