LIGA 1  ·  FCSB

Iuliu Mureșan, declarații AMENINȚĂTOARE la adresa FCSB-ului: „Ne gândim să mergem la comisii dacă se continuă cu presiunile”

Sambata, 17 August 2019

FCSB s-a interesat în ultimele zile de serviciile lui Costel Enache, 46 de ani, antrenorul celor de la Hermannstadt, acțiune care i-a nemulțumit pe oficialii sibienilor.

Iuliu Mureșan, noul președinte al celor de la Hermannstadt, a condamnat inițiativa celor de la FCSB, amenințând clubul lui Gigi Becali că va merge la comisii în cazul în care Costel Enache va mai fi în continuare contactat de roș-albaștri.

„Enache are contract cu Hermannstadt. Contractul are o posibilitate de reziliere abia la finalul său. Deci, nu există altă posibilitate să părăsească echipa decât dacă vrea el să plece. Nu vrem să-i dăm drumul și nici el nu vrea să plece. Se fac presiuni asupra lui, îi tot sună telefonul. Noi suntem cu salariile la zi. Există unele probleme, doar că unele prime n-au fost date.

E lipsit de fair-play când un alt club caută un jucător sau un antrenor aflat sub contract. Nu vreau să mai intru în amănunte, dar pe mine nu m-a sunat nimeni de la FCSB, ceea ce e incorect. Dacă mai continuă aceste presiuni, ne gândim să facem memoriu, nu e nici moral, nici regulamentar ce se întâmplă”, a declarat Iuliu Mureșan, la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

EXCLUSIV Război intern la Hermannstadt? Teodor Birț, îndepărtat pentru a i se face loc lui Iuliu Mureșan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Codruț Marta e de negăsit din 2012. Anunțul făcut acum, după 8 ani

Libertatea

Comentarii (12)

Constantin Luca  •  18 August 2019, 14:57

CE FEL DE MEDIC ESTI? NU TE UITI IN OGLINDA? CE MANANCI DE ESTI ATAT DE DETERIORAT? MANANCA ACASA,NU MAI MANCA LA CANTINA CE NU TREBUIE,CRED CA O SA-TI REVII LA NORMAL.!!!

Adrian Constantin Sendroiu  •  18 August 2019, 10:47

Se spune că a fost odată o căsuţă în care locuiau un moş şi o babă. Ei erau foarte bătrâni şi nu aveau niciun copilaş. De aceea erau trişti. Mai ales baba, se simţea tare nefericită. De aceea l-a rugat pe moş într-o zi să-i aducă prima vietate pe care o va găsi în drum, şi aceea să le fie copil, chiar şi şarpe de-ar fi.S-a crucit moşul de dorinţa babei şi se întreba dacă gândul ei e de la Dumnezeu sau de la cel rău..., numai că ştia el că altfel nu se poate, decât să împlinească dorinţa ei. Aşa că s-a dus. A întâlnit o scroafă cu 12 purcei, care au fugit, numai unul, cel mai prăpădit, nu a reuşit să scape... Acela a devenit fiul babei. Chiar dacă era murdar de noroi şi obraznic foc, alergând şi stricând tot prin casă, baba nu zicea nimic, ci îl trimitea pe moş la târg să cumpere bunătăţi băiatului...

ciuleavvictorms  •  18 August 2019, 10:35

Macelarul muresan vrea sa mai taie un porc sau o oaie! Cat de jos au ajuns „fruntasii”!

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:55 Fotbal, Europa League

Porto - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Gent - AS Roma

Digi 4, Telekom 2, Look Sport 2
19:55 Fotbal, Europa League

Bașakșehir - Sporting Lisabona

Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League

Ajax - Getafe

Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Arsenal - Olympiakos

Digi 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - FC Bruges

Digi 2, Telekom 4, Look Spor 3
22:00 Fotbal, Europa League

Inter - Ludogoreț

Digi 4, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1