FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

Iuliu Mureșan, dezvăluiri din conflictul MM - Dan Petrescu: "I-a întins o mână de ajutor odată"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 23:33

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre conflictul dintre Mihai Stoica și Dan Petrescu și e optimist în privința continuității antrenorului pe banca clujenilor.

...despre jocul cu U Craiova, scor 0-0: "Bineînțeles că am vrea și noi să avem 2-0 în primele 10 minute, să jucăm ofensiv. Nu o să avem niciun regret la finalul sezonului. Obiectivul nostru nu a fost titlul. Nu spun asta doar din complezență. Lupta la titlu se păstrează între cele 3 echipe. Ne-am securizat un oarecare avantaj față de Craiova, dar nimic nu e terminat", a declarat Mureșan la TV Digi Sport.

...despre conflictul dintre Dan Petrescu și MM Stoica: Dan Petrescu l-a ajutat odată pe MM Stoica. I-a întins o mână de ajutor. Nu financiar, ci profesional. Nu vreau să vorbesc despre asta. Dan Petrescu chiar e afectat de aceste declarații. Nu se aștepta la un asemenea comportament.

Cred că Dan Petrescu va continua indiferent de poziția pe care vom termina. Mai are contract pentru încă un sezon. Nu a dat semne că vrea să plece. Are o clauză importantă de reziliere".

Dan Petrescu și Mihai Stoica au un conflict prelungit. Ultimele episoade au apărut  când antrenorul celor de la CFR a lansat un atac dur la adresa lui Mihai Stoica, după ce MM s-a plâns de suspendarea mică primită de antrenorul CFR-ului pentru incidentele de la meciul din play-off cu Poli Iași, 2-1. 

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  01 Aprilie 2018, 12:22

Pericol! S-a supărat gardianul muri si il ridica pe MM si il duce la pușcăria oe care a servit-o cu devotament înainte de 1990. Muntele de nesimțire cere decenta, tocmai el care alături de șeful arpi bacsi au jefuit trei titluri, au subtilizat banii din club, i-au trimis prin Cipru si au băgat propria echipa in insolventa. Au înșelat statul cu peste 10 milioane euro in impozite si pe mulți fotbaliști aflați sub contract. Au stat la umbra o vreme si acum au revenit la haiduciile la drumul mare, ajutati de arbitrii prieteni. După toate astea mizerabilul gardian de pușcărie comunista cere decenta!!! Tupeu si nesimțire fără limite!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  01 Aprilie 2018, 12:10

D=LE MURESAN SI DUPA 26 DE ANI TOT APUCATURI DE SECURIST AI!!!PROVERBUL ""LUPUL >>>>""ESTE VALABI 100% LA D-VOASTRA!!!!PACAT CA NU ATI EVOLUAT IN 26 de ani ...CU NIMIC!!!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  01 Aprilie 2018, 11:01

Iuliu Muresan vorbeste de corectitudine? Pai el este "regele neincoronal al blaturilor subterane", fiind cel mai pervers si perfid om din fotbalul romanesc. Sa ne amintim de acel flagrant inscenat lui Teia Sponte si Gigi Becali pentru ca - in secret - sa plateasca jucatorii de la U Cluj pentru a "tranti" meciul, ca CFR sa casige campionatul? Sa ne amintim de felul in care CFR, pe vremea lui Basescu si Paszkany (va mai amintiti apostila pusa de Basescu pe un memoriu al lui Paszkany pentru ca CFR sa intre rapid in posesia uei sume foarte mare de bani!)? Daca cei de la DNA ar verifica modul ilegal prin care CRF Cluj a iesit din insolventa, folosind "inginerii financiare", acest Iuliu Muresan ar trebui sa poposeasca vreo cativa ani buni undeva, la racoare! Asa ca... ciocu' mic!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează