FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacția lui Iuliu Mureșan, după ce Dinamo riscă o nouă interdicție la transferuri » Ce plan au „câinii”

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 13:21 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 14:16

Iuliu Mureșan, președintele celor de la Dinamo, a comentat posibilitatea ca echipa să primească din nou interdicție la transferuri după ce a fost deschis un nou proces împotriva „câinilor” la TAS.

  • Context: FIFPRO, sindicatul mondial al jucătorilor, a deschis un dosar de recurs pentru decizia TAS de a o lăsa pe Dinamo să facă transferuri în urma litigiului cu Isma Lopez, spaniolul care cerea  350.000 de euro, banii care i se cuveneau în întreg contractul pe care-l semnase în România.

Mureșan este încrezător că Dinamo nu va mai primi interdicție la transferuri și consideră acest caz ca și rezolvat, iar alb-roșii nu vor avea de suferit nimic.

„Am auzit și eu de acest demers, dar dacă vom fi iar sancționați atunci vom face și noi recurs. Deci, nu vom fi blocați iar la transferuri. Dar, eu cred că acest caz este rezolvat. Prin absurd, repet, doar prin absurd dacă TAS va schimba decizia, vom avea contraargumente pentru a ne apăra și susține cauza. 

Vestea care zguduie Dinamo din temelii: încă un proces la TAS, iar „câinii” riscă să primească din nou interzis la transferuri!
DINAMO
Vestea care zguduie Dinamo din temelii: încă un proces la TAS, iar „câinii” riscă să primească din nou interzis la transferuri!

De fapt, și la primul caz, noi am fost puțin vinovați pentru că am întârziat cu actele. Alta ar fi fost decizia dacă ne mișcam cum trebuie. De aceea, sunt sigur că și acum tot noi vom avea câștig de cauză”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Digisport.

De la ce a pornit totul

FIFA le aplicase în vară sancțiunea aceasta „câinilor”, din pricina unui litigiu pe care-l avea clubul cu Isma Lopez, fundașul stânga spaniol pe care l-au adus Cortacero și oamenii lui. 

Lopez cerea 350.000 de euro, banii care i se cuveneau în întreg contractul pe care-l semnase în România. Ibericul a evoluat doar în 8 partide pentru Dinamo, după care angajamentul i-a fost reziliat. El a deschis imediat un proces la FIFA și a câștigat, motiv pentru care federația internațională le-a interzis roș-albilor să mai aducă fotbaliști noi.

TAS a întors, în mod surprinzător, decizia și i-a permis lui Dinamo să achiziționeze jucători. Clubul a semnat imediat acorduri cu șapte fotbaliști noi. Transferurile nu au îmbunătățit rezultatele, așa că Rednic s-a apucat să scotocească iar piața după alți fotbaliști.

 Antrenorul trebuie să-i aleagă cât mai curând, altfel e posibil să nu-i mai poată aduce. 

FIFPRO, sindicatul mondial al jucătorilor, a pregătit dosarul pentru un recurs față de prima hotărâre a TAS. Sindicatul va încerca să-i convingă pe judecători că dinamoviștii sunt de rea-credință și că nu numai Isma Lopez, ci și alți fotbaliști au mai avut de suferit de pe urma raporturilor cu Dinamo. 

FIFPRO cere aplicarea din nou a sancțiunii, astfel încât dinamoviștilor să nu le mai fie permis să angajeze alți jucători înainte să plătească datoriile pe care le înregistrează către „foști”. 

Pedeapsa ar conta enorm în parcursul din sezonul acesta al „câinilor”. Ei sunt penultimii în clasament și ar trebui să se descurce de acum înainte cu același lot slab cu care au ajuns pe loc retrogradabil.

Video. Mircea Rednic, despre revenirea lui Florin Răducioiu la Dinamo

Citește alte știri despre Dinamo:

Probleme pentru Rednic » Un titular ratează meciul de la Mediaș: „Are febră mare, dar nu e Covid”

Dinamo, prima achiziție din colecția toamnă-iarnă » Fotbalistul a fost prezentat oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
creeperno115
creeperno115  •  14 Octombrie 2021, 22:38

Stai linistit ca si la venirea apocalipsei, Dinamo tot in liga 1 va fi

110146613198286
Gabi Simon  •  14 Octombrie 2021, 21:14

Dinamuuu trebuie sa ajunga anul viitor in Liga a 2 a, gaataaa cu mirsavviile astora cu gasca de 2 leii

johnvvick
johnvvick  •  14 Octombrie 2021, 19:08
Postat de sdaniel1972 pe 14 Octombrie 2021, 15:00

*** Daca trebuie sa nu cada, trebuie invitate si 5 echipe din liga 2, doar sa nu dispara acesti ***... Pai de ce frf, nu va faceti sponsori la dinamoviada, sa scrie pe tricouri frf? Pai ati rezolvat- cazuri de covid cind nu mai puteau juca decit cu juniorii, acum aproape 2 ani, adica aminari de meciuri nefondate, datorii, ati marit nr. echipe in esalon 1 pt. ei, arbitraje partinitoare , jucatori care sa nu poata fi declarati liberi, o gramada de nereguli pentru cine???

Acum 2 ani in octombrie 2019 nu stia nimeni de covid, gigistule.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close