FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - CFR CLUJ 0-3

Iuliu Mureşan: "Gigi Becali nici nu a văzut meciul, nu ştiu cum se poate exprima asupra lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a comentat la Fanatik Show despre acuzele de blat venite din partea lui Gigi Becali şi din partea lui Jean Pădureanu care şi-a acuzat jucătorii.


"A fost un meci în care s-a văzut diferenţa de valoare între noi şi Gloria Bistriţa. Gigi Becali nu a văzut meciul şi cred că nu se poate exprima foarte corect asupra lui. Mă simt obligat să demonstrez că a fost ceva curat. A fost o partidă jucată sub presiune pentru noi. Nu înţeleg de ce Bistriţa ar fi cedat un punct în situaţia în care se află. Nu înţeleg de ce Jean Pădureanu şi-a acuzat jucătorii, de obicei nu face aşa ceva.

Nu înţeleg de ce îl preocupă pe Marian Iancu atît de mult echipa noastră", a spus la Fanatik Show.

CFR Cluj a mai fost implicată într-un meci suspect în urmă cu patru cînd a pierdut la Dej un meci contra Rapidului, 1-3, şi în urma căreia Rapid a rămas în lupta pentru titlu. După acea partidă, Mirel Rădoi, căpitanul Stelei de atunci, a prezentat un bilet de pariuri în care arăta că a pariat pe victoria Rapidului care avea o cotă măricică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gyurika
gyurika  •  16 Noiembrie 2010, 21:44

Se vand bine biletele la meciul dintre Tg. Mures si FC Valiza! Normal, vor si muresenii sa se bucure de o victorie!!! Daca nu bat echipe mai slabe ca ei, pe cine sa bata?!? Pe Barcelona?!?

gaby.alx22
gaby.alx22  •  16 Noiembrie 2010, 19:23

gigi intr-adevar nu a vazut meciul dar i-a fost de ajuns sa vada golurile ca sa si dea seama de ce s a intamplat acolo.

paulserban1983
paulserban1983  •  16 Noiembrie 2010, 19:19

Rusine Radu Naum, a intrat in lumea mica a cronicarilor...e o dezamagire pt mine!Stelist!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close