FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iuliu Mureşan: "Kapetanos este un golgeter mai bun decît Traore!" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 16:36

Iuliu Mureşan a declarat că tranzacţia care l-a implicat pe Lacina Traore a fost cea mai profitabilă din istoria recentă a lui CFR Cluj. "Dacă analizăm cifrele, într-adevăr transferul lui Traore a fost cel mai profitabil. L-am luat pe o sumă de nimic, foarte mică şi l-am vândut cu 4 milioane de euro şi vom mai lua bani de pe urma lui. Sufăr că a plecat Traore, pentru că îl consideram ca un copil al meu, dar este bine pentru cariera lui", a spus Iuliu Mureşan la Dolce Sport.


"Traore avea nevoie de o nouă provocare, chiar dacă el îşi exprimase dorinţa de a rămâne până în vară. L-am adus însă pe Kapetanos, iar concurenţa era foarte mare şi nu ştiu dacă antrenorul va folosi un sistem tactic cu un vârf sau două. Kapetanos este un golgeter mai bun decât Traore şi era normal să luăm o asemenea decizie", a declarat Iuliu Mureşan. Preşedintele ardelenilor a anunţat că echipa va continua să promoveze jucători tineri, de la centrul de juniori, la care antrenorul a apelat deja în meciurile amicale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
dacihoratiu
dacihoratiu  •  09 Februarie 2011, 19:43

pentru a putea pomova juniorii proprii ,este nevoie de mult mai multa atentie si implicare in acest sector.sint convins ca nu prea stiti ce se intimpla pe-acolo.

dacihoratiu
dacihoratiu  •  09 Februarie 2011, 19:42

pentru a putea pomova juniorii proprii ,este nevoie de mult mai multa atentie si implicare in acest sector.sint convins ca nu prea stiti ce se intimpla pe-acolo.

cfrele
cfrele  •  08 Februarie 2011, 17:26

mai priapule (ia dexul daca nu pricepi) presa v-a suflat mereu in coarne, niciodata n-a tinut cu clujul in niciun fel. daca pretinzi altceva inseamna ca esti analfabet si nu reusesti sa citesti titlurile. apoi, e normal sa-l laude acum si nu atunci pe kapetanos, o.aia voastra sefa l-a facut pe semedo ma.imutza si apoi a dat 1 milion de euro pe el. acuma, dupa putinul tau de minte, zi tu care-i mai prost intre muri si oa.ie? :|))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează