LIGA 1  ·  CFR CLUJ

Iuliu Mureşan: "Ne-am cumpărat «coşmarul»"

Pantelis Kapetanos
Pantelis Kapetanos

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 18:32

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, este satisfăcut de transferul făcut de echipa sa, chiar dacă grecul Pantelis Kapetanos n-a evoluat cu SV Ried (3-1) şi trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică.

 

"Se poate spune că ne-am cumpărat «coşmarul», întrucît Kape ne-a făcut multe seri amare. Este un fotbalist foarte important, mă bucur că l-am convins să vină la CFR. Cred că va oferi multe bucurii suporterilor noştri", a declarat conducătorul ardelenilor.

Şi colegii elenului sînt satisfăcuţi de transferul făcut de CFR. "Toată lumea care vede fotbal ştie ce reprezintă Kapetanos pentru fotbalul intern. Este un fotbalist de clasă ce poate aduce un plus echipei noastre", a declarat Vasile Maftei.

"Mă bucur că a venit şi Kape la Cluj. Atacul nostru devine tot mai puternic, sperăm să dea multe goluri, nu doar cu Steaua, cu orice echipă", a precizat şi Emil Dică.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (3)
liviu_pop2005  •  01 Februarie 2011, 19:34

Si cind l-ati adus pe Cirtu tot asa spuneati.Am adus pe cel care ne batea mereu

the1der  •  01 Februarie 2011, 19:14

da o sa dea si asta 2 goluri si dupa aia il arunca si pe asta ca si pe bjelanovici si pe kone....e un cosmar intradevar....cand te bazezi pe el nu da gol ;) asa ca bun transfer...pentru steaua!!!

xstream  •  01 Februarie 2011, 19:03

a facut afacere buna cu Kape !

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1