FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

UPDATE Iuliu Mureșan, out de la Hermannstadt?! Unul dintre acționari și-a făcut planul: îi vrea pe Arcadie Zaporojanu și Octavian Moraru

Hermannstadt își poate schimba conducerea
Hermannstadt își poate schimba conducerea

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2020 10:43

Unul dintre acționari lui Hermannstadt, Claudiu Rotar, ar avea în plan să rupă colaborarea cu președintele Iuliu Mureșan și să-i aducă pe Arcadie Zaporojanu și Octavian Moraru. Cu tatăl lui Moraru, Valerii, el a lucrat la Rapid.

UPDATE 13:30

„Noi avem o colaborare cu Claudiu Rotar. Dar nu se pune problema să preluăm clubul. Am dus acolo mai mulți jucători și pe Vasile Miriuță în primul an la Hermannstadt. Că o să mai ducem fotbaliști la Sibiu, da, e posibil”, a spus Zaporojanu pentru GSP.RO.

Știrea inițială

Frământări mari la Sibiu. Potrivit unor surse GSP, unul dintre cei doi acționari ai lui FC Hermannstadt, Claudiu Rotar, ar intenționa să rupă colaborarea cu președintele Iuliu Mureșan și să-i aducă în club pe cei de la Fotbal Hebdo, firmă de impresariat patronată de Arcadie Zaporojanu și asociată cu Octavian Moraru. 

Agenția are mai mulți jucători la formația din Liga 1, printre care Jo Santos, Yazalde și Caiado. Iar Rotar a fost sponsor la Rapid, în vremea când patron în Giulești era tatăl lui Moraru, Valerii (2014 - 2016).

Hermannstadt a dezmințit ieri, pe pagina de Facebook, că s-ar despărți de Muri. Contactat ieri de Gazetă, Moraru s-a scuzat că se află "într-o ședință" și a asigurat că "o să revin eu cu un telefon". După care, tăcere totală. Iar Zaporojanu n-a răspuns niciunui apel.

Pleacă și Răzvan Zamfir?!

Cu Mureșan, adus la Sibiu de celălalt acționar al clubului, Ștefan Băcilă, ar urma să fie tras pe linie moartă și Răzvan Zamfir, mâna dreaptă a fostului număr unu de la CFR, cel care se ocupă de un an de zile de transferuri. Mureșan n-a răspuns apelurilor Gazetei nici duminică, nici ieri, nici azi, și se află la Cluj. Iar Zamfir, care a fost ieri la Sibiu, unde a purtat o discuție cu Rotar, susține că nu știe absolut nimic. „Oricum eu nu plec. Mai am contract pe doi ani. Iar cu domnul președinte n-am vorbit, dar cred că mi-ar fi spus dacă era ceva", a declarat acesta Gazetei.

Ce i se poate reproșa lui Iuliu Mureșan

Actualul management al clubului, asigurat de Iuliu Mureșan din primăvara anului trecut, n-a reușit să rezolve până acum mai multe probleme. Jucătorii nu și-au primit salariile pe ianuarie și februarie, iar unii au contestat decizia de suspendare a contractelor pe perioada stării de urgență, inițiată de el. De asemenea, doi foști membri ai clubului au solicitat în instanță insolvența grupării, pentru neplata unor datorii față de ei. 

Așa procedase nu demult conducerea unui hotel din Târgu-Mureș, la care sibienii s-au cazat în mai multe rânduri. Mureșan a aderat și el la propunerea Iașiului, de a îngheța play-out-ul, ceea ce Liga (LPF) a contestat vehement, iar Rotar o vede ca pe un eșec.

VIDEO 6 echipe din play-out nu mai vor să joace

Citește mai multe știri din Liga 1: 

O nouă controversă în Liga 1! De ce sunt cluburi care nu vor reluarea sezonului » 3 scenarii pregătite de FRF și LPF: fără campioană?

EXCLUSIV Deținătorul drepturilor TV, scrisoare de AMENINȚARE pentru cluburile din Liga 1! Dată limită impusă pentru restart + daune uriașe dacă play-out-ul e anulat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
paul101089
paul101089  •  19 Mai 2020, 16:04

Asa e cu "ziaristii" astia ***, *** se apuca si inventeaza povesti penibile. Ce sponsor a fost Claudiu Rotar la Rapid? Ca eu nu am auzit de el pana acum, si ii cam stiu pe toti care au fost (cel putin in ultimii 20 de ani).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xqwerty
xqwerty  •  19 Mai 2020, 13:51

Deci prin update-ul de la 13:30 recunoasteti ca mintiti. Nu e mai usor sa sunati si sa intrebati inainte sa scrieti minciuni ? Terminatilor.

fibra
fibra  •  19 Mai 2020, 13:01

Adica Moraru inca nu a dovedit ca e un pacalici? Sau poate e mana in mana cu Rotar asta.Pr@stia e mai rea decat virusul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează