FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-0

Iuliu Mureșan răsucește cuțitul în rana adversarilor: "Fără să fiu răutăcios"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 09:16

CFR Cluj a afost acuzată în mai multe rânduri că nu practică un fotbal spectaculos, spre deosebire de contracandidatele la titlu, FCSB și CS U Craiova, dar Iuliu Mureșan le răspunde contestatarilor.

La finalul meciului cu Sepsi, câștigat de clujeni cu 2-0, președintele ardelenilor a afirmat că echipa lui este interesată doar să câștige punctele și a întrebat ironic la ce le folosește jocul spectaculos celorlalte  echipe.

"Joacă mai ofensiv, dar la ce le folosește? Fără să fiu răutăcios. Pe mine, pe jucători, pe Dan Petrescu, ne interesează punctele, să nu luăm gol, pentru că ăsta e nivelul la care jucăm. Uitați-vă că și dăm goluri și suntem la cinci puncte de adversari", a spus Mureșan la TV Digi Sport.

CFR Cluj s-a distanțat în fruntea clasamentului după această rundă, în care a profitat de pașii greșiți făcuți de FCSB (0-2 cu Astra) și CS U Craiova (0-1 cu FC Botoșani). Ardelenii au un avans de 5 puncte față de FCSB și de 7 față de CS U. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
259914374474553
Istvan Demeny  •  01 Decembrie 2017, 09:56

azi CFR nu castiga la VOLUNTARI maxim egal daca face!!!

turbozero
turbozero  •  28 Noiembrie 2017, 19:27

normal ca il intereseaza doar punctele la ce imprumuturi s-au facut si la ce cheltuieli imense au de recuperat..

godot
godot  •  28 Noiembrie 2017, 14:38

Aparent are dreptate. Dar doar aparent. Jocul generos, sau dacă nu generos, atunci măcar jocul ne-meschin, le folosește la imagine, adică la ceea ce sunt. Când a jucat frumos, CFR a avut o imagine mai bună, chiar dacă alte lucruri i-au creat o imagine proastă. O câștigare a titlului rămâne o performanță, dar imaginea și modul în care intri și rămâi în conștiința oamenilor este cel puțin la fel de important, pentru că atunci când vorbim de fotbal vorbim în primul rând de emoții, nu de matematică, contabilitate sau statistică.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează