FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iureş după refuzul dat de Dinamo lui Nerijus Valskis! » Agentul mijlocaşului acuză conducerea din "Ştefan cel Mare"

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 ianuarie 2014 18:37

Flavius Stoican a spus că ratarea transferului golgeterului Lituaniei nu reprezintă o problemă, agentul lui Nerijus Valskis îi acuză pe conducătorii dinamovişti că s-au opus mutării, deşi antrenorul îl dorea la echipă


Dacă fotbalistul a plecat bombănind din România, la capătul a două zile în care a fost ţinut prin hotel, prin birouri şi la vizite medicale, agentul său, Paulius Paknys, a lansat acuze către şefii "cîinilor". "Conducerea a trecut peste antrenor! Stoican l-ar fi vrut pe Valskis, dar şefii au refuzat. Şi modalitatea a fost urîtă: una am discutat la telefon despre bani, alta mi s-a spus cînd am ajuns aici", a comentat impresarul pentru DigiSport.

Stoican a precizat ieri pentru gsp.ro: "L-am văzut pe Valskis, are calitate, a înscris multe goluri în ultimul sezon, l-am propus conducerii. La Dinamo există o procedură, cu vizită medicală, cu analiza situaţiei financiare. Cînd am întrebat ce s-a mai întîmplat cu el, mi s-a spus că s-au stopat negocierile. OK! Asta e, nu-i nici o pierdere, avem jucători de calitate ce pot face ce ar fi făcut şi el, care pot aduce victorii".


"Eu sînt mulţumit de cei pe care îi am acum la dispoziţie. Să vedem cum se vor definitiva discuţiile cu Buş, dar am încredere în jucătorii cu care am avut rezultate în toamnă"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

"O gleznă fracturată"
Şefii din Ştefan cel Mare au evitat să vorbească despre subiectul Valskis. Neoficial, cîţiva au acceptat ideea că Dinamo n-a vrut să investească peste 300.000 de euro în tranzacţie, alţii afirmînd că mijlocaşul ar fi o avut o problemă medicală. "N-a jucat în 2010 deloc, a avut o gleznă fracturată, care n-arăta prea bine acum", au spus dinamoviştii. Totuşi, în ediţia trecută, lituanianul, golgeter în ţara sa, a punctat de 27 de ori!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
ave_rossonero
ave_rossonero  •  10 Ianuarie 2014, 10:22
Postat de bamse1901 pe 09 Ianuarie 2014, 13:01

am inteles ca acest jucator, care poate ca e bun sau chiar foarte bun, ca are oferte si din rusia si din ucraina. oare de ce trage impresarul de dinamo in acesta situatie?

De la Dinamo avea o rampa de lansare la vreo echipa puTernica din Europa daca confirma omul . Cei care plec in Rusia INGHET scouTerii urmarindui sau o dau pe Vodka . Ucraina.......

agentul0007
agentul0007  •  09 Ianuarie 2014, 19:37

ai jucatori ff buni stoicane ,gen thomas . tucudean au dat 2 3 goluri in tur ,mai dau inca 3 in retur si astia sunt atacanti de valoare. da oare stoican este antrenor sau impresar ,daca ai zis ca il vrei pai insista sa il ia doar impresarii propun si daca il vor bine daca nu iar bine cam asa ai facut tu acum

minciulica
minciulica  •  09 Ianuarie 2014, 19:34

saraciii!!!!!!!!!!!!!locul vostru este langa feroviari .la matineu!!!!!!!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează