FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iureş în cantonamentul lui Dinamo! Mărgăritescu s-a certat cu Ganea!

Ionel Ganea, Ganea, Dinamo
Ionel Ganea, Ganea, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2010 00:00

Andrei Mărgăritescu şi Ionel Ganea au avut o dispută aprinsă în Antalya din cauza că antrenorul secund s-a răstit seara la jucători

Dinamo egal tensiune. Certurile dintre jucători nu s-au stins, iar mai nou probleme s-au extins şi la nivelul relaţiei fotbalişti-antrenori. Într-una din serile finalului de cantonament din Antalya, Andrei Mărgăritescu şi "secundul" Ionel Ganea au avut o dispută verbală în hotelul în care au stat "cîinii" în Belek.

"«China» şi alţi fotbalişti jucau cărţi şi rummy, mai ales că tocmai avuseseră un meci pe ploaie şi-l cîştigaseră. Se mai destindeau şi ei puţin. Dar «Ganezu'» a venit şi a-nceput să ţipe la ei: «Băi, gata, e 11 fără un sfert noaptea, la culcare cu voi!». A sărit «Chinezu'»: «Mai stăm şi noi puţin, care e problema? Oricum n-am ieşit nicăieri prin oraş, ne-aţi ţinut doar în cantonament. Ce rău facem dacă mai stăm puţin?». Fiecăruia i s-a părut că unul vorbeşte mai răstit decît altul şi s-au aprins spiritele".

Disputa s-a stins însă repede, iar Mărgăritescu, unul dintre liderii vestiarului, a plecat în cameră.

"Ganea ne mai înjură"
Fotbaliştii nu sînt mulţumiţi de faptul că Ionel Ganea le monitorizează atent toate mişcările şi consideră că antrenorul secund depăşeşte uneori limita. "«Ganezu'» dă uneori cu barda şi mai înjură. Nu e normal, iar băieţii au început să se plîngă conducerii. A fost un mare sportiv, de aceea ar trebui să aibă înţelegere, că şi el mănîncă o pîine tot din fotbal", a spus unul dintre jucători.

"Purceaua e moartă în coteţul oltenilor"
Cristi Borcea a fost ironic cu adversarul din prima etapă a returului, U Craiova: "O să cîştigăm, chiar dacă va fi greu. Mititelu să aibă grijă să scape de retrogradare. E purceaua moartă în coteţul lui!". Patronul Craiovei nu s-a lăsat mai prejos: "Ca să fim siguri că scăpăm de la retrogradare, ne-am gîndit să batem la Dinamo. Vom avea o echipă care să bată tot, toţi se vor feri de atacul nostru". Meciul Dinamo - Craiova se joacă sîmbăta viitoare, de la ora 19:30, în direct pe Digi Sport.

Goian era să plece!
Stoperul Lucian Goian s-a certat în cantonamentul din Antalya cu cîţiva dintre coechipierii săi şi a fost la un pas să părăsească echipa! În cele din urmă, a fost convins să se potolească, transmiţîndu-i-se că va fi om de bază în retur. Goian se va cununa azi religios cu reporterul GSP TV Anda Banu.

N'Doye s-a întors în club
Joi după-amiază, dinamoviştii s-au întors din turneul de pregătire din Antalya, iar seara, Ousmane N'Doye a luat cu asalt cluburile din Capitală. Africanul a fost în zona Regie, în localul Princess, unde s-a distrat pînă spre 4:30 dimineaţa. Şefii nu vor lua nici o măsură, întrucît era în ziua sa liberă, însă sînt puţin supăraţi pe fotbalist: "La antrenamente are întindere musculară, dar cînd e vorba de distracţie e apt!".

Noutăţi în Ştefan cel Mare
- Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo: "Va fi un retur cum n-a mai fost de la Revoluţie, sper să învingă cei mai buni, iar aceia să fim noi".
- Marius Niculae i-a făcut reclamă lui Boloni: "Este un tehnician foarte bun. Un profesionist desăvîrşit şi un om corect. Aş vrea să-mi mai fie antrenor".
- Ţălnar e mîndru de el şi de echipă: "Dinamo a avut un joc bun şi în tur, cel puţin de cînd am venit eu la echipă. Eu sînt mulţumiţi de băieţi şi în amicale. Am avut 8-10 ocazii de gol pe meci, am văzut poftă de fotbal".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  13 Februarie 2010, 20:19

CHINA esti varza.Ai uitat cum ai plecat? Ganea a dat gol Angliei, tu cui i-ai dat. Nu mai fa pe seful si lasa ifosele.

danutz1
danutz1  •  13 Februarie 2010, 11:04

Ce iures? l-am vazut pe ''China'' ce a jucat la Terek ....nimic ,ba da l-am vazut cand juca pe muzica de manele....ai venit sa ajuti Dinamo sau sa dezbini echipa?

 •  13 Februarie 2010, 10:55

sluga becaliana = stiintza craiova !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează