FOTBAL  »  LIGA 1  »  CSU CRAIOVA

Ivan mai are timp pînă la miezul nopții să se decidă » Atacantul a primit oferte de la Espanyol, Villarreal și Dinamo Kiev

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 19:59

Andrei Ivan n-a acceptat să meargă la Steaua, însă mai are termen pînă la miezul nopții pentru a se hotărî dacă rămîne la Craiova sau pleacă în străinătate.

Felix Grigore, directorul sportiv al lui CSU Craiova, a declarat astăzi că Andrei Ivan are oferte de la Espanyol, Villarreal, dar pe fir au intrat și cei de la Dinamo Kiev.

"El și-ar fi dorit mai mult un transfer în străinătate. Nimeni de la Craiova nu a vorbit cu Andrei Ivan despre acest subiect. Noi nu i-am spus să se ducă la Steaua, era important ce își dorea el. La 12 noaptea se încheie perioada de transferuri în Vest, acum e liniște, sper să nu ajungem să transferăm la miezul nopții.

Au fost oferte de la Espanyol, Villarreal, Dinamo Kiev, au fost mai multe oferte. Sînt șanse foarte mici spre deloc să ajungă la Steaua", a declarat directorul sportiv al lui CSU, Felix Grigore.

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (75)
kaloogarele
kaloogarele  •  03 Februarie 2016, 16:39

noa dara? si pina la urma unde s-o transferat uaei fishiori? v-atz *** pe voi pina in ultima secunda, doaaar-doaar s-o transfera ***. shai tot n-o vrut. tzaaapppaaaaa ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  02 Februarie 2016, 08:34

iar cu Ivan ? s-a transferat,in sfarsit,Budescu si-am scapat de subiect,acum il stoarcem pe Ivan ? lasati-l la naiba de pusti cu "aere"nenumarate la scufita,ca ne plictisiti !

plischi
plischi  •  02 Februarie 2016, 06:22

oferta de la espanyol a sunat asa: "nu mai transferam nimic".

Vezi toate comentariile (75)
Comentează