FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Ivan Martic la CFR Cluj! Fundașul Craiovei ar fi semnat cu campioana României

Articol de - Publicat duminica, 22 martie 2020 09:18

Gică Craioveanu, directorul de imagine al Craiovei, spune că CFR Cluj, deținătoarea titlului în Liga 1, ar fi următoarea destinație a elvețianului Ivan Martic: „Eu așa am auzit”.

Ivan Martic, 29 de ani, unul dintre cei mai buni fundași de bandă din fotbalul românesc, dacă nu cumva cel mai bun, și-a reziliat sâmbătă contractul cu U Craiova. Iar Gică Craioveanu, directorul de imagine al oltenilor, dezvăluie că jucătorul elvețian de origine croată s-ar duce la Cluj: „Eu așa am auzit, că a semnat cu CFR”.

Ivan Martic în tricoul Craiovei:

  • Martic a sosit gratis în 2017 de la Rijeka;
  • 75 de meciuri a jucat Martic pentru Craiova;
  • 5 goluri și 7 pase decisive a reușit Martic în tricoul Craiovei;
  •  St. Gallen, Schaffhausen, Hellas Verona, Spezia, Rijeka și CSU Craiova sunt echipele pe la care a trecut Martic;
  • la finalul lunii iunie îi expira contractul lui Martic.

5,79este media notelor GSP primite de Martic în acest sezon al Ligii 1, a cincea dintre jucătorii Craiovei care au cel puțin 10 meciuri bifate

Martic, convins de soție să rezilieze cu Craiova

Martic, al cărui acord cu CS Universitatea expira pe 30 iunie, se hotărâse să părăsească Bănia încă de vara trecută, la dorința soției, Katharina, care n-a reușit să se acomodeze la Craiova. Finanțatorul Mihai Rotaru a încercat să-l întoarcă din drum cu o nouă ofertă de prelungire, mai generoasă, însă nu suficient de tentantă pentru a-i schimba decizia.

Pe postul său, CFR îi are în acest moment pe Cristi Manea, pe Alex Chipciu și pe Mateo Susici. Dacă ultimul mai are doi ani de contract cu clujenii, iar Chipciu e reprofilat din aripă dreapta, Manea este doar împrumutat de la Apollon Limassol, unde ar trebui se întoarcă în această vară. 

„Martic era foarte greu de ținut. Avea propuneri mult mai bune decât ce i-am oferit noi. Pe urmă, nici soția nu s-a simțit bine în Craiova”
Gică Craioveanu, director de imagine U Craiova

Martic, a doua lovitură dată de CFR Cluj

Ar fi al doilea jucător pe care CFR îl ia gratis de la o rivală. Campioana en titre l-a acontat deja pentru sezonul viitor pe portarul FCSB-ului, Cristi Bălgrădean.

Portarul de 31 de ani mai are contract cu echipa roș-albastră până în vară și a fost în mijlocul unui scandal, după ce a ales să semneze cu CFR Cluj, la începutul lunii martie, fără să-i anunțe pe conducătorii celor de la FCSB, așa cum prevede regulamentul. 

„Mi-a zis că i-a fost rușine să mă anunțe”, a spus Gigi Becali atunci despre Bălgrădean. Ulterior, portarul a fost exclus din lotul echipei antrenate de Bogdan Vintilă. 

 CFR Cluj l-a vrut și în vară pe Ivan Martic

Dan Petrescu este un admirator al fundașului dreapta. CFR Cluj l-a vrut și înainte de acest sezon, după ce împrumutul lui Cristi Manea, de la Apollon Limassol, a expirat.

Transferul nu s-a realizat atunci din cauza pretențiilor financiare ale Craiovei, oltenii dorind o sumă pe care clujenii nu au vrut să o achite.

Citește alte știri despre Craiova

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, critică ieșirile lui Gigi Becali » Afirmă că sezonul de Liga 1 nu va fi decis pe teren!

Soția lui Ivan Martic a câștigat duelul cu Mihai Rotaru! De ce a plecat fundașul de la Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  22 Martie 2020, 18:48
Postat de babuilie pe 22 Martie 2020, 15:35

kvsc retrogradat in L4!

Ce tot zici acolo iliuță?

nenea007
nenea007  •  22 Martie 2020, 18:24
Postat de firaldo pe 22 Martie 2020, 15:02

Butean revine la cfr ...sa nu mai zic de Ciubotariu a jucat fundaș dreapta in ultima parte la Dinamo ...sunt atatea solutii acolo...dar pe stanga nu e decât Camora...repet...cfr nu avea nevoie de Martic...a facut asta doar sa destabilizeze.

Ce ''destabilizare'' vezi fratele meu?! Omului i s-a incheiat contractul, Craiova nu l-a mai prelungit, plus ca sotia croatului s-a saturat de Craiova inca de anul trecut! Unde naiba vezi tu ''destabilizare''?! Iar in privinta lui Butean: acesta va reveni la CFR atunci cand va avea meciuri in picioare si va confirma. La fel de bine ar putea fi vandut...

nenea007
nenea007  •  22 Martie 2020, 18:16
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 22 Martie 2020, 16:37

cu Martici lucrurile capata o turnura penala, la meciul direct impotriva CFR Cluj cele doua goluri ale cefereului au venit in urma unor greseli imense ale lui Martici

Esti ''penal'', frate!:)... Nu cumva golurile CFR-ului au pornit de pe partea dreapta, iar la ultimul Bancu a fost ridiculizar de Manea?!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează