FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul jucător al Craiovei ar fi putut ajunge la FCSB » MM confirmă: „Da, ne-a fost propus”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 23:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 23:06

MM Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a anunțat că Ivan Martic (31 de ani), noul fundaș al Universității Craiova, a fost propus echipei bucureștene.

Fundașul dreapta s-a întors la echipa antrenată de Balint în această vară, după doi ani. Bulgarul a venit de la Sion, din Elveția.

CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2, 3-4 după loviturile de departajare! Ce rușine: campioana României, eliminată după o întâlnire dramatică!
CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN
CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2, 3-4 după loviturile de departajare! Ce rușine: campioana României, eliminată după o întâlnire dramatică!

Martic a fost propus la FCSB

„Da, Martic ne-a fost propus”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Apoi, acesta a oferit, în mod ironic, motivul pentru care FCSB l-a refuzat pe Martic: „Ne-ar mai trebui un fundaş dreapta să facem cinci, ca avem doar patru, şi am zis hai să rămânem doar cu patru”.

Viceampioana are 4 soluții pentru postul de fundaș dreapta în acest sezon: Ovidiu Popescu, Valentin Crețu, Alexandru Pantea și Florin Achim.

Mihai Rotaru: „Nu doar că puteam să îl luăm pe Tamm, era 100%”

Declarațiile lui MM au venit după ce Mihai Rotaru, finanțatorul Universității, a spus că oltenii l-ar fi putut aduce pe Joonas Tamm, ultimul transfer de la FCSB, dar l-au refuzat pe estonian.

„Cei transferați de rivalele noastre au fost și pe lista noastră, inclusiv cel transferat astăzi (n.r. - Joonas Tamm). Am considerat că nu sunt de nivelul nostru. Cel de astăzi ne-a fost propus de o lună și jumătate. Chiar sunt curios cine a avut dreptate, dacă FCSB a tras cartea câștigătoarea sau nu.

Erau accesibili pentru noi. Nu aveam nicio problemă să îi luăm. Se încadrau în limitele de jos ale bugetului. Nu doar că puteam să îl luăm pe Tamm, era 100%”, a susținut Mihai Rotaru la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Denis Alibec, șanse mari să revină în Liga 1 » Negocieri avansate cu o echipă de play-off

Rangers, pe urmele unei vedete de la FCSB » Internaționalul român ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează