FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ivan Pesic, fostul atacant al lui Dinamo, a semnat cu coșmarul „câinilor”

Atacantul croat Ivan Pesic (28 de ani), în trecut la Dinamo, a semnat cu ucrainenii de la Vorskla Poltava.
Atacantul croat Ivan Pesic (28 de ani), în trecut la Dinamo, a semnat cu ucrainenii de la Vorskla Poltava.

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 22:58 / Actualizat sambata, 08 august 2020 23:28

Atacantul croat Ivan Pesic (28 de ani), în trecut la Dinamo, a semnat cu ucrainenii de la Vorskla Poltava. 

Ivan Pesic a evoluat pentru Dinamo un an, între ianuarie 2018 și februarie 2019. A plecat sub formă de împrumut în Kazahstan, la Șahtior Karagandi, apoi a fost cedat definitiv în aceeași țară, la Kaysar. Pesic a schimbat din nou echipa și va evolua următoarele două sezoane la Vorskla Poltava. 

5 goluriîn 27 de meciuri are Ivan Pesic pentru Dinamo

Vorskla, coșmarul lui Dinamo

Vorskla Poltava este o echipă de care dinamoviștii nu își amintesc cu plăcere. În 2011, ucrainenii au eliminat-o în preliminariile Europa League, cu o dublă victorie. Au câștigat 2-1 acasă și s-au impus cu 3-2 și în Ștefan cel Mare.

VIDEO. EXCLUSIV Scandal monstru în vestiarul lui Dinamo! Florin Prunea, dezvăluiri incredibile: „F****-ți...! Mă las de fotbal”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ianis Zicu despre rămânerea lui Dinamo în Liga 1: „E foarte bine așa, toată lumea e fericită! Pot prinde play-off-ul, dacă se rezolvă problemele financiare”

DINAMO. Dezvăluiri despre Bogdan Bălănescu: „A venit la mine roșul ca racul: «Dacă nu fac asta, îmi pierd serviciul»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
kamouniyak
kamouniyak  •  10 August 2020, 23:02
Postat de zamorano pe 09 August 2020, 22:46

17 Nentori, Kakafelag, Vodka Prostava, Elfinsborg doar cateva din umilintele suferite de echipa securitatii comuniste. Asta pe vremea cand prindeau si ei primul tur preliminar, de obicei la sfarsitul lunii august, cainii erau trimisi acasa cu coada intre picioare.

17 Nentori era campioana Albaniei, din a carei tara o echipa o scotea si pe Partizan Belgrad in acel an. Elfsborg sau NEC erau don campionatele Surdiei si Olandei, cel putin de aceeasi valoare cu ale noastre. Dar Lugano aia care au avut cu voi 65% posesie si v-au batut, Sherrif Tiraspol, St Gallen, Aalborg si Rio Ave, Guimaraes, Osmanlic....astea ce echipe sunt sa te scoata din Europa? Ok, Haifa era bunicica...dar chiar 5-0 sa iei????

394966434424757
Mihai Dinu  •  09 August 2020, 23:02
Postat de kamouniyak pe 09 August 2020, 10:28

De cine vorbesti boss? De Vorskla?? Nu o fi fost o forta, dar in vremea cand o elimina pe Dinamo, campionatul Ucrainei era foarte bun, nu doar cu Sahtior si Dynamo Kiev,ci cu Dnepr jucand finala de Europa Leahue, cu Mettalist Harkov avand jcatori adusi pe multe milioane si mergand si ea in cupele europeme on fazele superioare (De exemplu Alejandro Gomez acum la Atalanta),iar faptul ca Vorskla a prkns loc de Europa League inseamna ca era foarte buna. Voi ce sa vorbiti, ca pe.voi v-au scos din Europa Sherrif Tiraspol, St Gallen, Aalborg si Rio Ave, Osmanli, Zurich, v-a batut Lugano, un no-name si Guimaraes, 0-5 de la Haifa. Dinamo a batut pe Sahtior Donesk, pe Everton 5-1 in Groapa (Everton tatadnu de-alde Lens sau Heerenveen sau Rapid!!), pe Bayer Leverkusen 2-1!!, pe CSKA Moscova care era castigatoarea competitiei (cum era Valencia), pe Besiktas, Claudiu Niculescu a fost unul dintre primii 3 golgheteri Europa League in anul ala. A si luat-o de la Elfsborg,NEC Nejmegen si Vorskla, dar nu putem sa zicem ca fotbalul din Olanda, Suedia sau Ucraina era usor de batut. Voi aveti si voi 7 victorii mari si late in ultimii 20 de ani (Southampton, Valencia la penalty, Lens, Betis, Dynamo Kiev,Galatasaray, Ajax) si va dati peste cap de parca tururile preliminare inseamna cine stie ce...

Bine punctat, felicitari...

creeperno
creeperno  •  09 August 2020, 22:50

De parca am avut numai noi umilinte

Vezi toate comentariile (15)
Comentează