FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ivan Pesici a impresionat în Kazahstan » Revine la Dinamo?

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2019 17:43

Împrumutat până la finele lui 2019, Ivan Pesici (27 de ani) a impresionat în Kazahstan. Dinamo și fotbalistul au posibilitatea de a forța comeback-ul în vară. 

Ivan Pesici a fost împrumutat în luna ianuarie la Șahtior Karagandî, transferul temporar fiind până la finalul lui 2019. Doar că în această vară, mai exact în luna iulie, Dinamo și fotbalistul își pot exercita opțiunea de a-l repatria pe croatul de 27 de ani. Pesici vrea, mai rămâne ca Mircea Rednic și gruparea din Ștefan cel Mare să decidă dacă îl vor readuce pe fotbalist.

E loc oriunde

„Exilul” de la echipa aflată acum pe locul 7 în Kazahstan i-a priit lui Ivan, care a trebuit să se recupereze după o accidentare ce l-a ținut departe de Dinamo cea mai mare perioadă a toamnei. Pesici a marcat 3 goluri și a oferit două assist-uri în 8 meciuri, dintre care în 7 a fost integralist. Iar de trei ori a prins echipa etapei.

În plus, croatul a început să fie folosit tot mai mult ca mijlocaș stânga, a dat randament, el jucând la Dinamo preponderent în dreapta. Oricum, Rednic nu a rezolvat problemele în linia mediană în ambele benzi. Nici Simon Zenke, nici Reda Jaadi nu au dovedit că pot fi titulari incontestabili, tocmai de aceea "Puriul" l-a folosit chiar și pe Deian Sorescu în stânga.

Îi urmărește pe „câini”

„De două ori am jucat și fundaș dreapta, chiar și stânga. Am ajuns polivalent. Nu ar fi corect să mă exprim eu acum vizavi de ceea ce va fi la vară. Eu sunt dispus la orice fel de discuție. Până când va veni momentul să vorbim, încerc să-mi ajut echipa cât mai mult, cu goluri sau cu pase decisive.

Bineînțeles că în toată această perioadă am urmărit ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, m-am bucurat la fiecare succes. Suporterii din Ștefan cel Mare au rămas în sufletul meu”, a comentat Pesici pentru Gazeta Sporturilor. 

5goluri și 3 assist-uri a strâns Pesici în tricoul lui Dinamo în 27 de meciuri, inclusiv un gol în Derby de România

Citește și:

 S-au tăiat cheltuielile la maximum la Dinamo » La ce a mai renunțat trupa lui Mircea Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  09 Mai 2019, 23:05
Postat de bogdany8 pe 09 Mai 2019, 21:46

N am inteles de ce la dat afara pe Pesic cand el chiar confirmase, era singuru care juca ceva, si uitati ca cine stie sa-l foloseasca unde trebuie, da randament, el este mijlocas stanga toata ziua, doar bratu il plimba peste tot, nu mai acolo unde trebuie nu.

Si Pesici si Salomao meritau sa ramana la Dinamo...sunt mult peste fratii Jaadi, Zenke sau Popa...pentru Salomao trebuia facut un efort financiar...merita lejer 15.000 euro pe luna cat castiga si Nistor, are cel putin o clasa peste el, marca goluri, dribla, oferea pase de gol...

bogdany8
bogdany8  •  09 Mai 2019, 21:46

N am inteles de ce la dat afara pe Pesic cand el chiar confirmase, era singuru care juca ceva, si uitati ca cine stie sa-l foloseasca unde trebuie, da randament, el este mijlocas stanga toata ziua, doar bratu il plimba peste tot, nu mai acolo unde trebuie nu.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  09 Mai 2019, 20:06

De ce s-ar intoarce cand poate castiga acolo de 10 ori mai mult?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează