FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 1-0

Ivaylo Petev, pe modul silențios la debutul său în România: 8 idei despre antrenorul bulgar la prima sa experiență în Liga 1

Ivaylo Petev/ foto: Crisit Preda (GSP)
Ivaylo Petev/ foto: Crisit Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 18:41 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 18:47

Bulgarul Ivaylo Petev, 48 de ani, s-a manifestat temperat pe durata derby-ului orgoliilor cu Dinamo, scor 1-0, mai ales că Universitatea Craiova a avut avantaj din startul partidei și o repriză secundă pe care a controlat-o din acordul fin al propriilor jucători.

Ivaylo Petev, 48 de ani, a debutat oficial pe banca Universității Craiova, în victoria cu Dinamo (1-0). Bulgarul, fost la Ludogorets Razgrad, a fost destul de rezervat în mișcări pe durata primului său meci în România. Echipa a fost după chipul și asemănarea sa, fără să impresioneze, dar a cucerit 3 puncte extrem de utile. 

Universitatea Craiova, victorie chinuită cu Dinamo » Debut cu dreptul pentru Petev
CSU CRAIOVA - DINAMO
Universitatea Craiova, victorie chinuită cu Dinamo » Debut cu dreptul pentru Petev

Orice alt rezultat ar fi fost o piatra de moară pentru nou-venit, nu mai contează cum a învins formația, atât timp cât a ieșit biruitoare de pe gazon.

8 idei despre Ivaylo Petev, după Universitatea Craiova - Dinamo 1-0

  1. A coborât printre ultimii din autocarul echipei, atunci când oltenii au ajuns la stadion, a lăsat jucătorii să iasă din autovehicul, apoi a mers și el către vestiare. 
  2. Și-a încurajat elegant jucătorii, se vede că încă este la stadiul de a face cunoștință cu ei. 
  3. A măsurat zona de teren din fața băncii de rezerve, de multe ori cu mâinile în buzunare, privind apoi pe teren. 
  4. S-a enervat în câteva momente ale părții secunde, atunci când jucătorii săi au tratat superficial niște faze simple. A lovit aerul cu mâinile. 
  5. I-a cerut socoteală în câteva rânduri "centralului" Chivulete, dar fără să se expună sau să depășească o limită, cu mâinile desfăcute, nemulțumit de faptul că arbitrul a lăsat jocul mai liber. 
  6. A devenit un pic mai dinamic pe finalul meciului, după ce dinamoviștii au pus mai multă presiune pe jucătorii săi. 
  7. La final, a aplaudat galeria, dar a lăsat jucătorii să iasă în evidență în fața propriilor fani.
  8. După meci, și-a îmbrățișat fiecare elev în parte

5 meciurifără victorie bifase Craiova până la meciul cu Dinamo, 3 remize și 2 eșecuri

+24 FOTO

VIDEO / Marian Danciu, autorul unicului gol, declarații după partidă: „A fost foarte greu, chiar dacă Dinamo este unde este”

Citește și:

Sorin Cârțu și-a făcut ziua pe stadion! Moment emoționant înaintea startului meciului din Bănie
CRAIOVA
Sorin Cârțu și-a făcut ziua pe stadion! Moment emoționant înaintea startului meciului din Bănie
CSA Steaua, război și cu Mititelu! Postarea controversată a lui FCU Craiova i-a enervat pe „militari”: „STOP furtului! Luăm măsuri legale”
FCSB - FCU CRAIOVA
CSA Steaua, război și cu Mititelu! Postarea controversată a lui FCU Craiova i-a enervat pe „militari”: „STOP furtului! Luăm măsuri legale”

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (6)
itu52
itu52  •  12 Noiembrie 2023, 21:11

N-am scăpat bine de unu cu 7 scurte și am dat de altul cu 8 idei. Chinuite și trase de păr. Ai uitat-o pe-a 9_a, cea cu călcatul în ceva norocos. A fost sau n-a fost?

maistorkokir
maistorkokir  •  12 Noiembrie 2023, 20:36

interesant implant de par :)

superdaniel72
superdaniel72  •  12 Noiembrie 2023, 20:30
Postat de doubleti pe 12 Noiembrie 2023, 19:34

Ivaylo trebuie analizat abia in vara, dupa ce se termina campionatul. Pana atunci, in cele cateva etape ramase pana la pauza de iarna, nu poti sa-i ceri decat sa nu piarda prea multe puncte. Cum o va face nu conteaza, cum nu a contat nici azi. Importanta este victoria. Dar daca si in vara se constata ca jocul echipei nu s-a imbunatatit, atunci poti sa-i ceri socoteala. Poate il ajuta si Rotaru in iarna, cu ceva miscari inspirate (si la veniri si la plecari). Echipa trebuie remaniata aproape complet. Avem doar un nucleu de 6-7 jucatori constanti sau aproape constanti: Popescu, Screciu, Bancu, Danciu, Mitrita, Cretu, Badelj, Zajkov. Mai merita pastrati: Rogulijc, L. Houri, Vladoiu, Ndong, Mateiu, Trica. Restul trebuie reanalizati si vazut daca merita pastrati. Eu cred ca NU. Dar nu sunt eu patron, sunt doar un suporter.

Pot sa mi spun si eu parerea aici. Koljic merita o sansa + sa rupt pt. noi... Trica nu... La secunda. Si da, cel mai mult, Roguljic merita sanse, care nu le a avut, la fel ca si Capatina. Mai merita sanse Mitran de la Slatina, jucatorul nostru. Vladoiu este super-depasit de fotbalul actual , la fel ca si Bancu din pacate, Cimpanu, Isfan,Borta, Sala, Kurtic, Mendy si Ndong...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează