FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CSU CRAIOVA 2-3

Ivaylo Petev nemulțumit, în ciuda victoriei: „Nu este o întrebare pentru mine. Nu mi-e teamă”

Universitatea Craiova a învins la Ploiești dar nu l-a mulțumit pe Ivaylo Petev
Universitatea Craiova a învins la Ploiești dar nu l-a mulțumit pe Ivaylo Petev

Articol de , - Publicat joi, 29 februarie 2024 20:42 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 21:46

Antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, a vorbit la finalul partidei de la Ploiești și despre posibila plecare a lui Elvir Koljic.

Victoria Universității Craiova la Ploiești, 3-2 cu Petrolul, nu l-a mulțumit pe deplin pe antrenorul Ivaylo Petev. După fluierul final, el a spus că meciul a fost frumos doar pentru fani.

Ivaylo Petev: „Nu e nimic nou pentru noi”

Un meci bun pentru suporteri, nu și pentru antrenor. Nu am făcut un meci rău, mai ales în prima parte, am avut ocazii. Mai sunt lucruri de pus la punct. Ne-am propus să nu mai repetăm greșelile pe care le făceam, dar le-am dat șansa să marcheze și au egalat.

Nu e nimic nou pentru noi, dar, după asta, am continuat să luptăm pentru cele trei puncte și cred că am meritat să câștigăm”, a comentat tehnicianul bulgar.

Ivaylo Petev: „Nu mi-e teamă de nimic”

Petev a râs când a fost întrebat dacă i-a fost teamă că ar fi fost demis dacă nu câștiga și a bătut în lemn: „Nu îmi e teamă de nimic”. Iar când reporterii l-au întrebat despre titlu, a replicat: „Nu. Obiectivul meu este să câștig următorul meci”.

Iar despre Andrei Ivan, care a irosit un penalty în minutul 83, susține că încearcă să-l aducă „într-o formă cât mai bună”. Antrenorul juveților a vorbit și despre posibila plecare a lui Elvir Koljic.

Ce spune Ivaylo Petev despre Elvir Koljic

Am spus, vom ști sigur ce se întâmplă cu Koljic zilele viitoare. E o situație normală, avem un lot numeros și cine va intra în locul lui trebuie să dea totul”, a comentat Petev.

Koljic a făcut un sezon destul de modest, până acum, 19 apariții în toate competițiile, 4 goluri. Și cum la vară intră în ultimul an al contractului scadent în 2025, patronul Mihai Rotaru i-a dat undă verde pentru un transfer.

Atacantul bosniac în vârstă de 28 de ani are ofertă dintr-un campionat exotic, cel mai probabil din Asia, acolo unde perioada de mercato invernal încă e deschisă.

VIDEO. PETROLUL - CSU CRAIOVA 2-3 » Petev a râs când a fost întrebat dacă i-a fost teamă că ar fi fost demis dacă nu câștiga. A bătut în lemn: “Nu îmi e teamă de nimic!”.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  29 Februarie 2024, 21:55

Petrec: respect!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează