FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID

Ivaylo Petev încă mai visează la titlu: „Se poate întâmpla orice”

Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul de la CSU Craiova, a declarat că este mulțumit de jocul etalat de olteni în ultimele două etape, chiar dacă aceștia nu au reușit să câștige.
Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul de la CSU Craiova, a declarat că este mulțumit de jocul etalat de olteni în ultimele două etape, chiar dacă aceștia nu au reușit să câștige.

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 15:38 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 16:05

Antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, a prefațat duelul de luni cu Rapid, despre care spune că este „o echipă destul de bună”.

  • Meciul CS Universitatea Craiova - Rapid se va disputa luni, de la ora 20:00 și va fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO. Meciul va fi transmis în direct de Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Pe Ivaylo Petev, Rapidul nu l-a impresionat în acest sezon. Înaintea duelului direct de luni seară, antrenorul Universității Craiova a vorbit despre giuleșteni ca despre „o echipă destul de bună”.

Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
AUSTRALIA
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro

Și chiar dacă echipa sa se află abia pe poziția a patra, la șase puncte de giuleșteni, locul secund, și la nu mai puțin de 16 de liderul FCSB (n.r. - înaintea meciului cu Petrolul), tehnicianul bulgar încă mai speră la titlu.

Ivaylo Petev: „Este posibil să se întâmple orice”

„O să jucăm cu o echipă destul de bună din liga noastră, care a investit foarte mult în transferuri. Sper să fie un meci bun, ceea ce trebuie să facem este să continuăm să ne îmbunătățim jocul. Jucăm pentru cele trei puncte.

Nu s-a terminat campionatul, în fiecare meci avem scopul de a câștiga. În ultimele patru meciuri am arătat un joc bun și continuăm să ne dezvoltăm individual, dar și ca echipă. Fiecare echipă are un scop, scopul nostru este să câștigăm mâine.

Mai sunt multe meciuri până la final și este posibil să se întâmple orice. Fotbalul este o minune, se poate întâmpla orice. Visăm să câștigăm în fiecare meci, asta este scopul nostru. O să vedem unde ne clasăm în mai”, a comentat Petev în conferința de presă de duminică.

Ivaylo Petev, avertisment pentru arbitri

Printre altele, antrenorul juveților le-a transmis un avertisment și arbitrilor: „Sunt aici să ajute fotbalul, nu să îl îndrepte către altă direcție. Sper ca acest lucru nu o să se întâmple mâine și totul o să fie corect.

Rapid este o echipă destul de bună și ne concentrăm doar pe meciul de mâine, după ne gândim și la următorul meci. Vor juca aceia care au dat randament la antrenamente, este logic.

Campionatul este destul de lung și fiecare o să își găsească locul în primul 11. Cel mai important este cum va trece săptămâna, în procesul de antrenament îmi arată jucătorii pe cine pot să mă bazez”.

VIDEO. Match Preview Universitatea Craiova - Rapid » Etapa 29 din Superliga

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro

LPF a stabilit programul ultimei etape din sezonul regulat » 5 meciuri din Superligă se joacă în aceeași zi + Când are loc Rapid - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  03 Martie 2024, 17:05

...gino burleanu si hategan ...ei se opun ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează