FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL DUPĂ BRAŞOV - CFR 0-1. GAZDELE NU AU FOLOSIT 5 TITULARI

Jackie Ionescu: "CFR este avantajată de arbitraje şi de bunăvoinţa unor echipe"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Jackie Ionescu consideră că înfrîngerea înregistrată de Poli Timişoara pe teren propriu în faţa lui FC Vaslui nu o scoate din lupta pentru titlu şi analizează şansele pe care le au primele 7 clasate în duelul pentru campionat.

Profesorul Ionescu a caracterizat pentru gsp.ro jocul echipelor din fruntea clasamentului şi este de părere că Oţelul Galaţi sau Gloria Bistriţa ar putea fi mult mai sus în cazul în care ar beneficia de resurse financiare mai importante.

"În pofida eşecului cu Vaslui, şansele Politehnicii la titlu rămîn, totul se joacă. Din păcate, niciodată nu reuşim să ne impunem în meciurile decisive, la fel cum s-a întîmplat anul trecut cu Urziceniul, cu Dinamo în sezoanele precedente sau în finalele de Cupa României. Probabil că încărcătura psihologică e prea mare şi de aceea nu se pot ridica la înălţimea aşteptărilor", a explicat Jackie Ionescu, după care s-a referit la prestaţiile celorlalte pretendente la titlu în etapa 24:

"Jocul pe care îl fac unele echipe nu le justifică poziţia din clasament. De exemplu, Steaua are mai multe puncte decît ar recomanda evoluţiile pe care le are. Dinamo e cea mai compactă în retur, beneficiază de argumente importante în favoarea ei. Clujul e o echipă guvernamentală şi are o strategie specială. Sînt avantajaţi de arbitraje şi de bunăvoinţa altor formaţii, dar cred în continuare că totul va fi decis de valoare.

Factorii de care vorbesc nu sînt hotărîtori, însă te ajută, asta e clar. Poli îşi merită toate punctele, a jucat corect, iar Urziceniul are puţin mai multe raportat la valoarea lotului. Şi la mijloc sînt formaţii foarte bune, îmi plac Galaţiul şi Bistriţa. Dorinel a construit o echipă aproape românească, are fotbalişti tineri care arată că se poate conta pe ei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (85)
sordyn
sordyn  •  04 Aprilie 2010, 16:28

asta este repeul nostru, ceea ce zice Jakie Ionescu?...el vede fotbalul intotdeauna altfel...sunt surprins cum dupa meciul cu Vasluiul nu au mai gasit ceva sa mearga la TAS...RUSINE.....Burtosul de iancu nu e iubit nici macar de cei din Tm

 •  04 Aprilie 2010, 00:23
Postat de pe 04 Aprilie 2010, 00:20

tu esti un alt FEL de ardelean nu un alt ardelean.Ardelenii sa sustin,nu s-apleaca cu spatele la sud.Timisoara face treaba buna ca-i Sabau acolo si-i clujean.no bine mr.Nicco, la reve-ntinde-o!!!

"apasat pe butoane"...si te cheama Voina,apai numa'ardelean nu esti!tre'ia sa zici"o apasat pa bumbdi"sa-ntalejem shi noi!no,bine bye!

 •  04 Aprilie 2010, 00:20
Postat de mariusvoina pe 30 Martie 2010, 19:45

Nicco si eu mi-s ardelean de la Sighii dar sa stii tu ca CFR-Cluj face Ardealul de rusine sa nu-mi spui mie ca CFR-ul n-a apasat pe butoane !!!! La ora actuala daca ai fii sa te mandresti cu o echipa de pe la noi ia-o pe Timisoara fratele o fii mr IANCU din Bucale dar a facut treaba faina si curata si cu mai multi de-ai nostri ,romanasi de-ai nostri ma intelegi fratele meu no bine cu stima un alt ardelean Banatu-i fruncea si Aredalu-i mincea

tu esti un alt FEL de ardelean nu un alt ardelean.Ardelenii sa sustin,nu s-apleaca cu spatele la sud.Timisoara face treaba buna ca-i Sabau acolo si-i clujean.no bine mr.Nicco, la reve-ntinde-o!!!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează