FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 3-1

Jackie Ionescu: "Îmi place cum a gîndit Balint meciul" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2009 00:00

Jackie Ionescu, fostul consilier al lui Marian Iancu, a vorbit despre meciul de ieri dintre Poli Timişoara şi Dinamo.

"Timişoara a condus tactic meciul la început, după care s-a stins. Exclud ideea că ar fi fost un meci aranjat. Jocul făcut ieri de Poli a fost acelaşi ca şi în meciul cu CFR Cluj. Îmi place concepţia aceasta a jocului şi cum a gîndit Balint meciul", a spus Jackie Ionescu la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
 •  18 Mai 2009, 22:57

hmm ce sa spun cred ca balint stie tactica si stie joc,doar ca jucatorii nu pot mai mult asta ii treaba,balint ca si hagi vor un joc spectaculos in echipa sa ai aiba posesia mingii si sa se duca peste adversar nu sa il astepte, dar pt asta iti trebe jucatori cu tehnica si caracter,da sa il lasam sa pregateasca echipa si sigur la meciul urmator alfel vor sta lucrurile iar jucatorii trebe sa inteleaga ca mingea e cel mai bun prieten al lor nu dusmanul lor.Trebuie sa invete tina de minge

 •  18 Mai 2009, 22:07

Sant de acord. Balint e un tactician desavarsit, din pacate insa la meciuri cu mare miza trebuie o disciplina tactica desavarsita. Si aici e buba. Jucatorii cu Balint antrenor demonstreaza o lipsa de concentrare si o larghete nepermise. Balint este un antrenor genial ratat, daca imi permiteti jocul de cuvinte:)

 •  18 Mai 2009, 21:33

Voi timisoreni judecati mereu pe dos !!! Nu o spuna cu rautate dar ati avut un inceput de meci foarte bun si dacas nu era ratarea lui stancu sau mai bine zis parada lui matache puteati cistiga !!!!dinamo insa a jucat calm fara a intra in panica si africanus a prins un sut de senzatie !!!! Niculae a prins o lovitura de cap excelenta iar Pantilimon, fara comentarii !!!! In rest e istorie !!!! Oricum campionatul se mai joaca si sper sa va luati punctele inapoi pentru ca sunt muncite !!! dar nu e v

Vezi toate comentariile (7)
Comentează