FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - POLI TIMIŞOARA

Jackie Ionescu: "Poli nu funcţionează deloc în ofensivă, joacă la întîmplare"

Rocketts nu a reuşit să spargă apărarea pregătită de Dorinel Munteanu
Rocketts nu a reuşit să spargă apărarea pregătită de Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 15 mai 2011 21:05

Fostul antrenor al lui Poli a comentat prima repriză a meciului de la Galaţi.

Jackie Ionescu este de părere că Dusan Uhrin a greşit trimiţîndu-i pe Zicu şi Ricketts în atac şi a spus că echipa de pe Bega nu are nici o şansă la titlu dacă va continua să joace la fel ca în prima parte a meciului.

"Jucătorii lui Poli nu sînt în stare să combine. Ricketts nu e un jucător care să-i fie de folos lui Poli în acest meci. E normal să fie înlocuit. A fost o greşeală şi mutarea lui Zicu din flancul stîng în partea centrală.

Echipa nu funcţionează deloc în faza ofensivă. Joacă mai mult la întîmplare pentru că lipsesc oamenii de construcţie din zona centrală.

Echipa de astăzi n-a jucat nimic, parcă are un sindrom al finalurilor de campionat, în meciurile decisive. Dacă Uhrin nu schimbă ceva mai repede, atunci Timişoara nu are cum să cîştige. Eu sper să revină, aşa cum au făcut-o de atîtea ori în acest sezon", a spus Jackie Ionescu la GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
nvdtm
nvdtm  •  16 Mai 2011, 09:10

Pacat...Uhrin a fost foarte neinspirat... Felicitari Otelului! De data asta au castigat fara ajutorul nimanui... Au meritat victoria, de titlu nu sunt asa de convins... Numai intr-o tara intoarsa pe dos din toate punctele de vedere se poate sa avem campioane echipe submediocre... Urziceni, Otelul...

alpin
alpin  •  16 Mai 2011, 07:49

Cine n-are batrani... Nea Jackie a pus degetul pe rana!!! Stlul asta de joc - Hai s-o dam pe stanga, sa vedem ce iese - merge o data, de doua ori... Si atat!

stemate
stemate  •  15 Mai 2011, 22:08

100 % !! tot campionatu` !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează