FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jackie Ionescu: "Unele dintre transferurile Stelei sînt de locul 10, nu ştiu de ce aduc mediocrităţi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Jackie Ionescu o vede favorită pe CFR în confruntarea cu Steaua şi spune că politica de transferuri a feroviarilor a fost total superioară celei duse de oficialii din Ghencea.

"Steaua a transferat jucători cu o valoare sub obiectivul pe care şi l-au impus la începutul sezonului, dar nici cei pe care îi aveau nu sînt de locul 1. Se supralicitează, este forţat locul 1, dar jucătorii realmente nu pot să facă mai mult decît arată. Unii dintre ei sînt chiar de locul 10, se ridică doar în mod artificial la nivelul Stelei.

Nu ştiu de ce se transferă mediocrităţi, însă nu e problema mea. Cred că favorită e CFR, are jucători mai buni şi este o formaţie omogenă. Nu exclud o surpriză, dar nu mă aştept la ea. Nu ştiu ce au făcut cei de la Cluj pentru a le insufla jucătorilor devotamentul faţă de club, însă e clar că reuşesc să-i motiveze extraordinar", a spus profesorul Jackie Ionescu pentru gsp.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
 •  28 Februarie 2010, 16:46

pai nu tataia e de vina,ci cei care cer parerea mediocritatilor: lu' ionescu asta,lita dumitru,vasile turcu,borcea,gigi becali{aici am fost blind...),verii becali,argaseala si marea majoritate a celor din sau de pe linga fotbalul romanesc.oare chiar asa de d0bit0ci sintem?!

 •  28 Februarie 2010, 16:23
Postat de pe 28 Februarie 2010, 15:48

tu vb ca la+ai refuzat pe sarbu de a ajuns lşa manchester ca ai zis ca este prea inalt si ce sa faci cu el sa joci baschet asa ca nu vb tu de treansferuri

bai fraiere coclit ,sarbul ala este un talent ,nu conteaza ca/i mic sau mare, important ramane ce face pe teren,aici chiar ca a dat cu bata in balta JACKIE cel ATOTSTIUTOR.....sau ai impresia ca si MANCHESTER transfera jucatori de pe DVD ca si OIERUL JIJI

 •  28 Februarie 2010, 16:21
Postat de gigi_becali_4 pe 28 Februarie 2010, 16:05

Cred ca Jackie asta e ghicitoare, dar nu ma lamuresc daca este ghicitoare in cafea sau da in carti... sau o fi cu ghiocul ?! Ca nici nu s-au asezat pe banca de rezerva transferurile Stelei, si deja el stie ca sunt de locul 10 :)) Mosule, roza te deranjeaza ?... Ia medicamente si asteapta sa vezi cum joaca oamenii, nu mai vorbii inainte, ca sarbul ala de il trimiteai la baschet a ajuns la o mare echipa a Europei, deci cred ca era zatul de la cafea stricat si nu ai nimerit-o :))

frate nu tb sa fi ghicitoare k sa-ti dai seama k tall sau papars sunt niste gloabe ..trebui doar sa te uit de unde vin ce-au facut pana acum si ce bani sau dat pe ei...cat despre karamieni astia n-au impresionat niciodata cu nimic .. cand tu vinzi pe ghionea si pe rada si ii transferi pe astia ..mai ai pretenti la titlu? tre sa fi nebun..sau sa te cheme jiji.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează