FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Jacques Zoua, pe lista preliminară a lui Clarence Seedorf » Camerunezul poate fi singurul jucător convocat din Liga 1 la Cupa Africii

Jacques Zoua evoluează pentru Astra din 2018 // FOTO: GSP
Jacques Zoua evoluează pentru Astra din 2018 // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 19:03

Cupa Africii pe Națiuni 2019 începe pe 21 iunie, iar Clarence Seedorf, 43 de ani, selecționerul Camerunului, a anunțat lista preliminară pentru cea mai importantă competiție interțări din Africa.  

Surpriza lui Seedorf e reprezentată de apariția pe listă a lui Jacques Zoua, 27 de ani, atacantul transferat în acest sezon de Astra Giurgiu. Zoua are 23 de meciuri și două goluri pentru giurgiuveni. 

În lotul Camerunului se află alți doi fotbaliști trecuți prin Liga 1, Collins Fai (26 de ani), fostul fundaș dreapta al lui Dinamo, în prezent la Standard Liege, și Michael Ngadeu-Ngadjui (28 de ani), fost la FC Botoșani, actualmente la Slavia Praga. 

Vezi și: EXCLUSIV // Încep discuțiile pentru transferul lui Denis Alibec » Care este condiția pusă de Astra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  11 Mai 2019, 22:40

Cum baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu e de la fcsb ???????????? Isi baga ambalatorii unghia in gat ca gigi al lor nu vine petarde la 50 milioane bucata ca sa le dea si lor de-o ciunga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează