FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jaime Penedo, gest suprem de dragoste față de Dinamo » Ce va face panamezul după plecarea din România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 17:57

Panamezul Jaime Penedo (37 de ani) vrea să înființeze o academie în țara natală. Școala de fotbal va purta numele fostei sale formații, Dinamo. 

"Dacă voi reuşi să fac o şcoală de fotbal, vreau să duc ideologia lui Dinamo în Panama. Exact ce Dinamo m-a învăţat pe mine. Mi-a plăcut foarte mult ceea ce transmite galeria. Cred că asta e. Am câştigat Cupa Ligii, am reuşit şi derby-uri bune, primul an a fost destul de pozitiv, al doilea de asemenea. Eu cred că ceea ce-ţi transmite galeria este un sentiment de agresivitate, dar una pozitivă, o dorinţă imensă de a câştiga, de a obţine victoria. Asta eu îl numesc ADN-ul lui Dinamo.

Mi-a plăcut foarte mult şi am absorbit asta. Dar şi stema cu cei doi câini. Mă încântă. Dacă reuşesc să deschid o şcoală în Panama, îi voi pune numele Dinamo. 100%. Sunt foarte sigur. Nici Galaxy, nici altă denumire, Dinamo! Nu ştiu deocamdată când se va întâmpla asta. Voi decide la timpul potrivit.

Trebuie să fac o colaborare cu Dinamo, evident, pentru că nu pot pune numele şi sigla dacă nu am acordul lor. Da, aş putea să cresc jucători în Panama pentru Dinamo, cu mentalitatea ”câinilor”. Dar vom vorbi despre asta la momentul potrivit. E doar un proiect, a declarat Penedo pentru DoarDinamo.ro.

Dinamo și Penedo s-au despărțit de comun acord în luna decembrie a anului trecut. Panamezul a apărat poarta "câinilor" în 73 de rânduri. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Dinamo face primul transfer din 2019! Mircea Rednic aduce un englez produs de Liverpool

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
2036290743290484
Ion Marin  •  03 Ianuarie 2019, 12:11

PENEDO un strain se gandeste la Dinamo din Panama, si ii este recunoscator si voi LASII , CARE ATI CRESCUT ACOLO CE FACETI?

2036290743290484
Ion Marin  •  03 Ianuarie 2019, 12:10

Sa fi fost jucator al lui Dinamo, (din ghinion sunt numai suporter de pe vremea celor trei arhitecti ai lui Dinamo, nea Nae , nea Angelo si Traian Ionescu), mi ar fi rusine sa stau acasa fara sa fac ceva pentru clubul , care mi a data viata sportiva , m a facut mare si mi a dat glorie.RUSINE TUTUROR, RUSINE DE MII DE ORI , TIRIAC , MIRCEA LUCESCU, DINU , ANDONE, etc. si toti aceea carora acest club le dat glorie sportiva si i-a facut sa se simta bine material, sa stati acasa si sa nu ajutati clubul ,fiecare cu ce puteti, din putinul pe care l aveti.Vorbiti de spiritul lui DINAMO, dar nu faceti nimic in cel mai greu moment din istoria clubului, i am uitat pe BORCEA , BADEA, ADRIAN NASTASE si altii, pe care acest club i a facut fericiti.Inca odata , RUSINE LASILOR!

1745flo
1745flo  •  02 Ianuarie 2019, 20:56

Respect Jaime! La multi ani dinamovistilor!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează