FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jandarmeria București, replică imediată după declarațiile lui Becali: „Dezmințim categoric! Patronul clubului gazdă a fost informat de aceste lucruri”

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a emis un comunicat în care neagă garanțiile oferite celor de la FCSB
Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a emis un comunicat în care neagă garanțiile oferite celor de la FCSB

Articol de , - Publicat marti, 18 iulie 2023 19:43 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 19:44

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a emis un comunicat în care neagă garanțiile oferite celor de la FCSB. Într-o intervenție avută astăzi, Gigi Becali declara: „Șeful Jandarmeriei mi-a spus «domnule Becali, semnează pe răspunderea mea. Lasă în sarcina mea tot»”.

FCSB e la o semnătură distanță de a juca meciul cu Dinamo, de pe 22 iulie, în Ghencea. În tentativa de a-i liniști pe suporteri, Gigi Becali a dezvăluit într-o intervenție televizată dialogul pe care l-ar fi purtat cu șeful Jandarmeriei. Instituția a oferit o replică promptă.

Florin Talpan iese la atac: „Jandarmeria și Ministerul de interne apără FCSB! Au depășit termenul” » Juristul acuză încălcarea unei legi
FCSB în Ghencea
Florin Talpan iese la atac: „Jandarmeria și Ministerul de interne apără FCSB! Au depășit termenul” » Juristul acuză încălcarea unei legi

Jandarmeria București: „Directorul general nu a oferit garanții cu privire la aspectele invocate de domnul Becali”

„În legătură cu afirmațiile lansate în spațiul public de către patronul clubului de fotbal FCSB, referitoare la discuția cu directorul general al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, facem următoarele precizări:

Confirmăm faptul că a existat o discuție între persoanele în cauză.

Dezmințim categoric afirmațiile conform cărora «șeful Jandarmeriei București a făcut anumite promisiuni patronului FCSB». În niciun moment, directorul general al Jandarmeriei Capitalei nu a oferit garanții cu privire la aspectele invocate de domnul Becali.

Ceea ce a apărut în presă ca fiind o transcriere a convorbirii telefonice nu este o formă autentică a scurtei discuții purtate de persoanele în cauză.

În cadrul discuției, conducătorul unității noastre l-a informat pe patronul clubului gazdă, responsabil cu organizarea partidei de fotbal, de faptul că Jandarmeria Capitalei va avea un dispozitiv adecvat de securitate, menit să prevină și să combată eventuale incidente sau comportamente ilegale.

De asemenea, șeful Jandarmeriei Capitalei a solicitat persoanei în cauză îndeplinirea întocmai a obligațiilor prevăzute de Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, respectiv să evite retorica ce instigă la violență sau agresiune.

Jandarmeria va acționa în conformitate cu atribuțiile sale legale și va asigura un climat de ordine și siguranță pe timpul desfășurării meciului, fără a fi influențată de presiunile lansate în spațiul public”, se arată în comunicatul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. 

Eu mi-am luat toate măsurile. Am vobit cu șeful Jandarmeriei și mi-a spus să-mi iau măsurile mele tehnice si fotbalistice, de pază. Mi-a spus «domnul Becali, semnează pe răspunderea mea. Lasă în sarcina mea tot». M-au enervat ceva pe Facebook că e noapte, că nu știu ce. Dar șeful Jandarmeriei mi-a spus că eu sunt om liber. Dar mi-a spus să nu-i mai incit
- Gigi Becali, astăzi, la „Liga Digisport”

Florin Talpan, întrebări pentru Jandarmerie

Am văzut că a intrat domnul Gigi Becali la TV. Nu înțeleg de când șeful Jandarmeriei dă raportul în fața lui Gigi Becali, că așa a spus. E prima întrebare la care aș vrea să răspundă ministrul de Interne. O altă întrebare: de când jandarmeria slujește interesele FCSB-ului și ale lui Gigi Becali?

De când Gigi Becali are corespondență sau vorbește direct cu șeful Jandarmeriei? Nu înțeleg lucrurile astea. Eu, în calitate de colonel în Armata română, dacă aș vrea să-l sun pe șeful Jandarmeriei, nu aș putea. Văd că Gigi Becali poate să facă orice
- Florin Talpan, la „Fotbal Club” de la Digi Sport

VIDEO. Gigi Becali, despre nou-veniții Djokovic și Băluță: „Foarte buni, nu mai avem nevoie să aducem alți jucători

Citește și alte știri despre FCSB: 

Becali a anunțat cum vrea să dejoace strategia steliștilor: „Va fi premieră în România! Arestări, amenzi, pușcării”
FCSB
Becali a anunțat cum vrea să dejoace strategia steliștilor: „Va fi premieră în România! Arestări, amenzi, pușcării”
Cine va transmite la TV CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul secund preliminar al Conference League
CSKA 1948 - FCSB
Cine va transmite la TV CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul secund preliminar al Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează