FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - PETROLUL PLOIEŞTI 1-1

Janos Szekely, după remiza Braşovului, scor 1-1, cu Petrolul: "Dacă rămîneam în 11, am fi învins lejer"

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 februarie 2014 12:53

Janos Szelely consideră că FC Braşov ar fi meritat chiar victoria în meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, după aspectul primei reprize şi crede că, evoluînd ca duminică seara, este doar o chestiune de timp pînă ce "stegarii" vor evada din subsolul clasamentului.

Szekely a fost unul din cei mai buni jucători ai lui FC Braşov în egalul smuls "lupilor" în ultimul minut.

"Am sperat tot timpul într-un rezultat bun, chiar într-o victorie şi fără lipsă de modestie, dacă rămîneam în 11, am fi învins lejer. Cei de la Petrolul nu au de ce să fie supăraţi pe arbitru, pentru că nouă ne-a eliminat un om şi le-a făcut meciul mai uşor. Dacă vom juca în continuare aşa, nu vom avea probleme cu retrogradarea", a declarat mijlocaşul la finalul partidei.

Jucătorul a comentat totodată şi revenirea lui Adrian Mutu în Liga 1, debutul "Briliantului" fiind stricat de golul din ultimul minut al "galben-negrilor". "Va creşte nivelul campionatului şi cred că sînt bune astfel de reveniri. Poate nu i-a ieşit prea mult jocul, însă este şi meritul nostru, pentru că am făcut o partidă bună", a mai adăugat Szekely.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
gardenparty
gardenparty  •  24 Februarie 2014, 20:30

băăăăăi ungure,nu ti se pare ca ati jucat in 11(balaj nu se pune?)

sakamoto
sakamoto  •  24 Februarie 2014, 19:48

Szekely a faultat cam mult, sa zica multam Balaj, sarut mina sefu, ca nu i-a acordat unu sau doua cartonase galbene. Da, Szekely, cu efectivul complet Brasov, cistiga cu cel putin 6-0! Multimilionarul afacerist-in euro-Balaj, mai trinteste un meci. Specialitatea casei! Biblia spune:nu adunati averi pe pamint ca va atrageti asupra voastra facatorii de rele! Ce vor zice imbogatitii din fotbal Sandu, Dragomir,Duru, Tudor, Balaj, Coltescu, Marius Avram etc daca facatorii de rele de la DNA vin asupra lor si-i intreaba cum au adunat averea. Vor raspunde:de la matusa Tamara?

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 Februarie 2014, 17:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cine rade la urma, raade de'adevaratelea. pana in etapa 35, e numai behaila ieftina.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează