FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Janos Szekely: "Nu avem nici o scuză dacă nu cîştigăm campionatul"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Mijlocaşul Ianos Szekely a declarat că Steaua nu va avea scuză dacă nu va câştiga titlul în acest sezon şi că formaţia din Bulevardul Ghencea are şanse să treacă şi de Grupa K din Liga Europa.

 

"Mă aşteptam să revin mai repede, dar ca să fiu sigur am mai stat două-trei săptămâni. Mi-a fost dor de Steaua, sper ca revenirea mea să fie de bun augur. Avem un lot foarte puternic, nu vom avea nicio scuză dacă nu vom face performanţă anul acesta. Steaua este principala favorită la câştigarea titlului", a spus Ianos Szekely într-o conferinţă de presă

Mediafax

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Martie 2014, 16:29
Postat de l0gan pe 31 August 2010, 20:17

da ai dreptate si tu janos la cat v au ajutat abribtii si o sa va ajute chiar nu ave ti nici o scuza

hai ba shaorma...lasa-ne :D

slimkid.
slimkid.  •  01 Septembrie 2010, 13:42

Bafta Janos cel mai bun jucator sezonu trecut.

titidinmagura
titidinmagura  •  01 Septembrie 2010, 04:34

Ei si ce, daca nu aveti nici-o scuza!? O sa renuntati la fotbal?! Veti ceda salariile??!! Clovnilor!! Va impiedicati in minge, alergati haotic pe teren, si va imaginati a fi super - fotbalisti!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează