FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Un fost jucător de la CS Universitatea Craiova riscă să fie condamnat la închisoare! » Ce faptă a comis

Jason Vandelannoite, fostul fundaș de la CSU Craiova, riscă să  fie condamnat la 8 luni de închisoare.
Foto: Imago
Jason Vandelannoite, fostul fundaș de la CSU Craiova, riscă să fie condamnat la 8 luni de închisoare. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 11:30 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 12:26

Jason Vandelannoite (36 de ani), fostul fundaș al celor de la CS Universitatea Craiova, riscă să fie condamnat la 8 luni de închisoare pentru că ar fi agresat fizic un bărbat, într-o cafenea din orașul belgian Bruges. Incidentul s-a petrecut pe data de 12 decembrie 2021. 

Fostul fotbalist al grupării din Bănie s-ar fi enervat foarte tare în momentul în care un client al cafenelei s-a ciocnit de acesta. Fotbalistul l-ar fi lovit pe client cu pumnii în față, desfigurându-l. 

Corina Ungureanu, despre pictorialul nud: „Dacă nu o făceam, lumea nu știa că sunt și eu campioană mondială” » Ce spune după scandalul iscat în Japonia: „Atât ne-a dus pe noi capul!”
GSP LIVE
Corina Ungureanu, despre pictorialul nud: „Dacă nu o făceam, lumea nu știa că sunt și eu campioană mondială” » Ce spune după scandalul iscat în Japonia: „Atât ne-a dus pe noi capul!”

Jason Vandelannoite, fostul fundaș de la CS Universitatea Craiova, a agresat un bărbat într-o cafenea din Bruges

Emily De Ceunick, avocata victimei, a cerut 650 de euro despăgubire pentru clientul său. „A fost vorba despre o agresiune pornită din nimic, fără sens”, a declarat avocata, potrivit publicației belgiene Nieuws Blad. 

Jason Vandelannoite nu s-a prezentat la termenul de azi al procesului, iar cazul său s-ar putea agrava. Procurorul care se ocupă de acest caz ar fi cerut o pedeapsă de 8 luni de închisoare pe numele fostului fotbalist al CS Universității Craiova, pentru că acesta este recidivist. El a mai fost condamnat pentru agresiune fizică și în trecut, la 4 luni de închisoare. 

Următorul termen al procesului a fost stabilit pe data de 28 februarie, mai arată sursa citată. 

Cariera lui Jason Vandelannoite

Belgianul și-a început cariera în țara natală, la Club Brugge. A mai evoluat în carieră la Bursaspor (Turcia), AFC Tubize, Gent, Sparta Petegem, Kleit - Maldegem, Wik Eine, KM Torhout și Oostnieuwkerke, toate formații belgiene. A mi îmbrcat tricoul maltezilor de la Qormi FC, Hibernians FC și Valletta. 

În perioada februarie - iulie 2014, belgianul a jucat la CS Universitatea Craiova, pe vremea când formația lui Mihai Rotaru se afla în Liga 2.  Acesta a strâns 12 apariții în tricoul oltenilor, alături de care a promovat în Liga 1 la finalul stagiunii. 

Citește și:

Mihai Stoica a mers să urmărească un jucător din Ligue 2 dorit de FCSB, însă alți doi i-au captat atenția. Ambii au ajuns la Manchester City!

Ce-l sperie pe MM Stoica la CFR Cluj: „Dacă nici asta nu e demonstrație de forță, care mai e?” + „Dan Petrescu e genial”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  26 Ianuarie 2023, 16:39
Postat de TIborSzoltan pe 26 Ianuarie 2023, 07:09

Era suporter al Feceu bătutul?

Era gogoasa cand nu isi ia 5 cu el sa palmuiasca un copil

Hcm27
Hcm27  •  26 Ianuarie 2023, 09:03
Postat de AdrianUCV1948 pe 25 Ianuarie 2023, 22:40

Daca juca la fc fcsb sigur stiai de el, asta spune multe despre cunostintele despre fotbal ale fanilor fcsbisti, oricum era un fundas chiar bun, era mult peste ce e Dawa ala al vostru.

Cu siguranță auzeam!Juca mai multe meciuri și mai ales prin Europa,unde voi,din păcate și înainte și după Mititelu,dar și pe timpul lui Dinel sau Nețoiu,nu prea ați scos nasul.Daca și asta e jucător de care trebuia sa auzi,atunci Florin Achim este "jupan" pe lângă el și știe toată Belgia despre el

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 Ianuarie 2023, 07:09
Postat de eterrna.terrra.nova pe 25 Ianuarie 2023, 14:59

Mititelu e chiar el puscarias :)) sau ai uitat?

Era suporter al Feceu bătutul?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează