FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Jean Pădureanu: "Nici Steaua, nici Rapid nu m-au căutat pentru Moraes, Băjenaru sau Mureşan"

Junior Moraes
Junior Moraes

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2010 00:00

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a spus pentru gsp.ro că nu are nici o ofertă pentru Moraes, Băjenaru sau Andrei Mureşan.

 

Şeful bistriţenilor spune că a auzit în presă despre faptul că Steaua şi Rapid şi-au manifestat interesul pentru jucători ai Gloriei, dar că pe biroul său nu se află nici o ofertă. "Discuţiile astea despre transferuri de la televizor mi se pare de colţul străzii. Dacă vor să facă o ofertă, eu sînt dispus să negociez, dar pînă acum vă spun că nu am nimic nici din partea Stelei, nici a Rapidului", a spus Pădureanu.

Acesta spune că nu s-ar supăra dacă de la echipă nu ar pleca nimic pentru că echipa are nevoie de continuitate. "Eu parcă mi-aş dori să nu vînd pe nimeni, dar nu ştiu ce va fi. Nu ar fi nici o tragedie dacă nu aş primi oferte şi am continua aşa pînă în vară", a încheiat Jean Pădureanu.

Rapid şi-a manifestat zilele trecute intenţia de a-i transfera pe Andrei Mureşan şi Liviu Băjenaru, iar Steaua este pe urmele lui Junior Moraes.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
spectatorul
spectatorul  •  22 Decembrie 2010, 16:08

"Pe biroul lui nu e nici o oferta"...poate le tine intr-un sertar sau deja le-a aruncat la gunoi.

bunicu
bunicu  •  22 Decembrie 2010, 15:38

Ce sa mai vrei dela tata copoperativei a devenit un mos senil,nici el nu mai stie ce vrea dar si asa senil umbla tot la pacaleala dar acum se pacaleste pe el.Tot o sa retrogradeze odata ulciorul nu mai merge de cite ori vrea mosul la apa si se sparge.

rtyzz
rtyzz  •  22 Decembrie 2010, 15:22

nea jeane spala-te pe cap cu ei

Vezi toate comentariile (3)
Comentează