FOTBAL  »  Superliga  »  MORAES LA METALURG

Jean Pădureanu: "Oferta lui Metalurg era cea mai bună pentru Moraes, era greu să vină Steaua cu ceva asemănător"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 februarie 2011 16:57

Jean Pădureanu a vorbit despre transferul lui Moraes la Metalurg Doneţk şi spune că este cea mai bună soluţie pentru atacantul brazilian.

 

"Pentru Moraes, oferta ucrainenilor a fost cea mai bună. Era foarte greu să îl dăm la Steaua dacă ei au oferit doar 1.2 milioane.

Nu am păstrat nici un procent dintr-un eventual viitor transfer. Pentru echipa noastră este o pierdere uriaşă Moraes. El a jucat la o echipă cu o cotă mai mică decît Steaua, de aici şi suma mai mică pe care am luat-o pe el.

Sîntem cu ochii pe un italian de valoarea apropiată cu Szukala", a spus Jean Pădureanu la televiziunea sportro.

1.250.000 de euro va încasa Gloria Bistriţa de pe urma vînzării lui Junior Moraes

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
ockiu
ockiu  •  12 Februarie 2011, 19:20

cam cat timp o sa mai vb de Moraes si de faptul ca steaua nu`l putea lua? 2 saptamani? 3 saptamani ... nu de alta dar parca vad ca moraes isi rupe picioarele la propriu si se retrage din fotbal ... si in loc sa-i faci un rau stelei asa cum crezi tu - ii faci un bine.

jumega
jumega  •  12 Februarie 2011, 18:56

citat :"am vrorbit eu cu baiatul, ramane la bistritza si la vara il iau gratis"......dixit jintitza :)))) v-a facut nea jean toata cluca de bisnitzari, la doua pungi v0a facut =)))

tristar
tristar  •  12 Februarie 2011, 18:21

Moraes este un jucator care ar fi putut arata mai mult, la o echipa precum Steaua. Un jucator talentat a iesit din circuirul fotbalului romanesc pentru niste cauze dubioase, cel putin. Marele Lord a preferat sa intareasca o echipa mica din Ucraina si noi, romanii, trebuie sa-i fim recunoscatori pentru asta. Nu e prima data cand este ... cu Steaua. Un lord de doi bani. Rusine sa-ti fie! Ai facut ra_ha_tul praf! Ce sa-ti spun!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează