FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Valvis i-a înaintat o propunere scrisă lui Copos pentru preluarea Rapidului

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 februarie 2009 00:00

Jean Valvis a anunţat joi seara, din mijlocul suporterilor rapidişti, că i-a făcut o propunere scrisă principalului acţionar al Rapidului, George Copos, pentru preluarea echipei.

Joi seara, la o oră de la începerea concertului organizat de doi dintre fanii Rapidului, omul de afaceri Jean Valvis şi-a făcut apariţia printre suporteri.

Valvis a ţinut să precizeze că doreşte să ajute echipa: "Vă anunţ oficial că astăzi (n.r. joi) am înaintat o propunere scrisă domnului George Copos pentru a prelua Rapidul", a spus Valvis.

Anunţul a fost întîmpinat cu aplauze de cei prezenţi, care s-au săturat însă de promisiuni şi l-au îndemnat pe Valvis să scoată banii: "Adu banii, adu banii, haide!".

Citeşte mai multe ştiri pe rapidisti.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  10 Ianuarie 2013, 10:50

aduceti ma voi alt patron, cu noi cum o da nu e bine cu copos nu e bine cu valvis nu e bine dar cu cine-i bine decat sa stam in insolventa mai bine e cu valvis. SA VINA VALVIS "SA VINA VALVIS IN GIULESTI"

 •  20 Februarie 2009, 21:25

CINE-L MAI CREDE PE ACEST PINOCHIO? PROBABIL PENTRU JEAN VALVIS MINCIUNA ESTE RELIGIE. EL VREA CLUBUL RAPID DAR LA PACHET CU PRIMELE 10 TOP MODELE DIN LUME PENTRU O SUMA MODICA SI CU TERMEN DE PLATA 01.01.2999. CE "SMECHER" ESTE ACEST JEAN VULVIS SI CE NAIVI SUNT RAPIDISTII. MA APUCA O SFANTA SCARBA DE ASEMENEA "INVESTITORI" GEN JAMBON...

 •  20 Februarie 2009, 14:32

hai valvis....vino... te asteptam cu drag esti cea mai buna solutie pt. rapid, ai dovedit in timp ca ai suflet rapidist

Vezi toate comentariile (8)
Comentează