FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Presiune pe Andrei Prepeliță, după debutul perfect de sezon: „E obligatoriu să intrăm în play-off”

Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș
Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 14:18 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 15:02

FC Argeș a debutat perfect în noul sezon de Liga, cu UTA Arad, scor 2-0. După acest prim meci, Jean Vlădoiu, președintele clubului, consideră că echipa trebuie să intre în play-off.

Fostul internațional spune că FC Argeș are un lot mai bun decât în sezonul trecut, când echipa lui Prepeliță a terminat pe locul 6, iar în actuala stagiune ar trebui ca performanța de anul trecut fie cel puțin egalată.

Sorin Cârțu a lămurit motivul plecării lui Pigliacelli: „Nu era o prioritate”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Sorin Cârțu a lămurit motivul plecării lui Pigliacelli: „Nu era o prioritate”

Jean Vădoiu pune presiune pe Andrei Prepeliță

FC Argeș a debutat cu victorie în prima etapă, 2-0 cu UTA, iar nou-venitul Dorian Bertrand a impresionat, acesta marcând ambele goluri ale echipei lui Prepeliță.

„Mă bucur foarte mult, încă n-ați văzut tot! Andrei Prepeliță mai are jucători care nu sunt la capacitate maximă din punct de veder fizic: atacanți, mijlocași, banca arată înt-un mare fel în comparație cu anul trecut. Andrei e mult mai liniștit. Ne obligă să intrăm în play-off.

Dacă anul trecut am reușit cu un lot foarte bun, nu de valoarea celui de acum, automat ne gândim și la play-off, sunt multe echipe care au investit, dar și noi cu multa muncă și seriozitate putem reuși.

Trebuie să rămânem umili, modești, cum i-am văzut în această lună pe băieți. Mă bucur că văd echipa într-o formă bună, n-am văzut crampe musculare, n-am văzut să tragem de timp în meciul cu UTA”, a declarat Jean Vlădoiu, la Pro Arena.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Farul are probleme mari înaintea debutului în noul sezon de Liga 1 » 11 fotbaliști lipsesc cu FCU Craiova, printre care Alibec și Băluță

Câți fani sunt așteptați la FCSB - U Cluj » Anunțul lui Mihai Stoica: „S-au vândut foarte multe bilete”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pirusis
pirusis  •  18 Iulie 2022, 16:53

Sa fiu sincer anul asta FC Arges poate sa faca 2 echipe care sa se bata la playoff cu lotul pe care ii avem

Vezi toate comentariile (1)
Comentează