FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CSU CRAIOVA 1-0

VIDEO Jean Vlădoiu, discurs dur: „Indiferent ce se întâmplă cu posturile noastre, sunt cu Prepeliță! În România încă funcționează șmecheria”

FC Argeș a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda cu numărul 13 din Liga 1. Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele argeșenilor, a avut un discurs furios la final. +9   FOTO
FC Argeș a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda cu numărul 13 din Liga 1. Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele argeșenilor, a avut un discurs furios la final.

Articol de , - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 00:05 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 00:22

FC Argeș a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda cu numărul 13 din Liga 1. Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele argeșenilor, a avut un discurs furios la final. 

Jean Vlădoiu s-a plâns de tratamentul pe care el și antrenorul Andrei Prepeliță l-au primit din partea conducerii în ultima perioadă. 

Mirel Rădoi și-a făcut praf jucătorii: „Prefer să mă dau la o parte, suntem proștii satului! Va veni vremea când vor pleca ei și va rămâne un antrenor!” + ședință de urgență după meci
FC Argeș - CSU Craiova 1-0
Mirel Rădoi și-a făcut praf jucătorii: „Prefer să mă dau la o parte, suntem proștii satului! Va veni vremea când vor pleca ei și va rămâne un antrenor!” + ședință de urgență după meci

Jean Vlădoiu, după FC Argeș - CS Universitatea Craiova 1-0

„Ne-am dorit foarte mult să câștigăm unul dintre cele 3 meciuri cu FCSB, CFR sau Craiova. Mă bucur pentru băieți și pentru Andrei. Au trecut câteva etape și aveam nevoie de puncte. Uneori am fost defavorizați și cu acest VAR. E o victorie mare! Sperăm ca și vinerea viitoare să ne bucurăm la fel de mult, cu Voluntari. 

Sper ca acest meci să ne descătușeze. Eu am avut încredere în Andrei și în acest lot pe care l-am creat în două săptămâni și jumătate. În acest sezon a apărut Garita, se pare că e abia la început. Toți au nevoie de timp pentru adaptare. Trebuie să înțeleagă ce înseamnă FC Argeș și România”, a spus Jean Vlădoiu, după FC Argeș - CS Universitatea Craiova. 

VIDEO Jean Vlădoiu: „Am fost singurul care l-a susținut pe Andrei Prepeliță”

Întrebat despre problemele medicale pe care Andrei Prepeliță le-a avut la meciul de etapa trecută, cu FCSB, Jean Vlădoiu a spus: „A fost o săptămână foarte grea. E greu când un antrenor tânăr are asemenea probleme. A fost foarte criticat în ultima perioadă. Am fost singurul care l-a susținut. Sunt alături de el în continuare. 

Indiferent ce se va întâmplat cu posturile noastre, eu voi fi lângă el. Sper să fie și oamenii din jur. În ultima perioadă s-au îndepărtat de noi, iar jucătorii simt asta. Noi nu avem alte interese, doar al jocului și al echipei. Noi ne asumăm responsabilitatea, înjurăturile, dar să aibă răbdare. 

Aici se va crea un nucleu frumos, ușor-ușor vor intrat lucrurile pe un făgaș normal. Cred că vom reuși multe lucruri frumoase dacă vom fi uniți. Dacă vom fi dezbinați, cei din conducere pe o parte și noi pe altă parte, nu vom reuși să facem nimic”. 

Jean Vlădoiu: „Așa suntem noi în România, șmecheri”

Vlădoiu a continuat discursul vehement, trimițând „săgeți” în direcția conducerii administrative.

„Nu va aduce liniște această victorie. Noi nu am avut niciodată la Pitești, dar suntem obișnuiți. Problema e ce facem cu jucătorii. Sunt unii care vin din țări civilizate, care sunt obișnuiți să primească banii la timp. Nu sunt obișnuiți cu comportamentul nostru din România. Sunt puține echipe care își respectă promisiunile. 

Vine din Madagascar, se pregătește, intră la joc, dă tot. Dacă n-ai rezultate, asta nu înseamnă că trebuie să dai un salariu la trei luni. Noi așa suntem în România, șmecheri. Eu nu sunt de acord cu acest lucru, dar persistă la noi în România. De aia suntem unde suntem, că șmecheria românească funcționează”, a concluzionat Vlădoiu. 

FC Argeș - Universitatea Craiova » Clasamentul actualizat din SuperLiga

CS Universitatea Craiova rămâne cu 18 puncte, pe locul 6. FC Argeș întrerupe seria înfrângerilor și urcă pe 9, cu 16 puncte.

Citește și alte știri din Liga 1:

Ce urmează la FCSB după umilința cu Silkeborg? Mihai Stoica: „Nu am vorbit cu patronul, el decide! Decizia nu i-a aparținut lui Dică” + Cum explică eșecul: „Alt sport!”

Strategia lui Gigi Becali de la Silkeborg, taxată de antrenorul adversarei din Liga 1: „Te trage în jos, nu e în interesul fotbalului românesc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
Binke2022
Binke2022  •  08 Octombrie 2022, 15:35
Postat de elefterie pe 08 Octombrie 2022, 01:03

Șmecheria a fost în min. 20, când arbitrul Barbu, după consultarea VAR (!!) i-a dat doar galben lui Garita, deși acesta l-a lovit violent, intenționat, cu cotul în gură și l-a umplut de sânge pe Papp. TREBUIA ELIMINARE, CLAR!! Jean Vlădoiu a fost an în șir împreună cu Belodedici, prezident al comisiei Fair-Play a FRF... Eu credeam că era mai mult decorativ dar, s-a văzut ulterior, a beneficiat de sprijinul lui Burleanu în tot ce a întreprins cu noul club înființat în 2019 (cică "Campionii" și nu mai știu cum "Argeș Pitești")... Nea Jean, ești tare domnule!!

Tu scrii numai prostii vere. O echipa clonata (csu), cu suporteri care se vand pe rezultate si minciuni (nu mai recunosc. care este adevarata Stiinta) , ajung sa arate cu degetul spre FcArges ca este infiintata in 2019. Pitesti-ul a infiintat echipa noua in liga a-4a. In anul 2010 (dupa ce echipa detinuta de penescu intrase in faliment). De-abia in 2017 a ajuns in liga 2. Atunuci s-a achizitionat brand-ul, sigla, denumirea, palmaresul echipei Fcarges de la firma intrata in insolventa/ulterior faliment (al lui Penescu). Administratorul juridic care trebuia sa recupereze datorii ale clubului falimentar, a scos la licitatie denumire, palmares, sigla- drepturile federative si sportive. In 2019 s-a schimbat doar denumirea in Campionii FcArges si statutul juridic (entitate privata). Boss am inceput din liga a 4-a. Nu ne-a dat nimeni pomana, suntem FcArges avand toata istoria si palmaresul clubului. Voi sunteti o clona mincinoasa, Stiinta adevarata e numai una (si nu sunteti voi)

mihai041
mihai041  •  08 Octombrie 2022, 11:38
Postat de gerula_sv pe 08 Octombrie 2022, 07:40

Vladoiu cred că a uitat cum dădea la gioale când era jucător și câți oameni a cotonogit. Acest fost pseudo jucător ***, dar când juca atingea mai des picioarele adversarilor decat mingea

Tu scrii numai tâmpenii. Cel mai cotonogar jucător român și omul care a distrus cei mai mulți fotbaliști este Marius Lăcătuș. Ala de e simbolul stelismului.

cristhebest70
cristhebest70  •  08 Octombrie 2022, 11:16

Daca dai cu cotul si nu primesti rosu si intr-un meci precedent la Craiova nu se da penalty la Balasa in minutul 87, intre aceleasi echipe, cred ca trebuie sa ne resemnam. Vestul salbatic este in tara noastra. Iar daca il vezi plin de sange pe fotbalistul de langa tine si nu consulti VAR-ul, concluzia este hotie. Smecherie, hotie sau prostie? Avem din toate din belsug.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează