FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Jean Vlădoiu n-are milă de Marius Croitoru: „Să mă ferească Dumnezeu să mai lucrez cu asemenea antrenor! Nu mi-a plăcut absolut nimic”

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 12:00 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 13:15

Jean Vlădoiu (54 de ani) a demisionat de la FC Argeș la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, după doi ani petrecuți în funcția de manager sportiv al clubului din Trivale. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu” acesta a explicat motivele demisiei sale și l-a atacat dur pe Marius Croitoru, fostul tehnician al piteștenilor

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Să începem cu sfârșitul. Jean, de ce ai demisionat de la FC Argeș?
- A fost decizia mea să plec. Nu m-a forțat nimeni. Nu-mi imaginam că echipa va ajunge în situația de a retrograda. În acel moment am considerat că nu mai pot să ajut cu absolut nimic.

- De ce?
- S-au luat anumite decizii peste mine. Andrei Prepeliță a fost schimbat fără ca eu să fiu de acord, deși eu eram cel care a răspuns doi ani de zile de rezultate și staff. Am decis să mă opresc, în decembrie anul trecut. Nu știu cine a hotărât peste capul meu, dar există un Consiliu de Administrație.

- Faptul că erai dat la o parte...
- Am simțit că nu mai am niciun cuvânt de spus și dacă s-au luat și decizii peste mine... Am văzut că vor să facă un alt proiect, cu Croitoru antrenor. N-am vrut să fac parte din proiect și m-am retras.

- Care sunt diferențele între cei doi antrenori?
- Felul cum Andrei Prepeliță pregătește... Comportamentul lui, antrenamentele. A evoluat de la o săptămână la alta. Acesta este modelul de antrenor pe care eu mi l-aș dori. În schimb, cu Croitoru, am văzut cu totul și cu totul altceva. Nu vreau să... N-am avut nicio relație cu Croitoru.

- Ați avut un schimb de replici?
- El s-a comportat normal cu mine, dar nu vreau asemenea antrenori. Să mă ferească Dumnezeu să mai lucrez cu asemenea antrenori! Nu sunt genul cu care aș putea lucra.

- De ce? Care au fost problemele?
- Nu mi-a plăcut absolut nimic... Începând de la comportamentul lui cu jucătorii și tot ce s-a întâmplat în acea lună de zile. Chiar dacă are performanțele de la Botoșani, dar așa, nu! Nu s-a potrivit deloc la Pitești. Drept dovadă! Nu jocurile slabe și rezultatele pe care le-a avut echipa, ci tot ce s-a întâmplat acolo eu cred că e din cauza lui. Și nu numai a lui.

- Mai sunt și alții?
- Acum nu-i mai văd așa vehemenți ca atunci când s-au luat anumite decizii. Unora dintre ei le-am spus că nu este bine că aducem atât de mulți jucători în perioada de iarnă, mai ales că în vară adusesem 17-18 jucători. N-am înțeles de ce am renunțat așa ușor la niște oameni pe care-i cunoșteam și care au făcut lucruri extraordinare, nu neapărat performanță.

- FC Argeș e acum în Liga 2.
- Niciodată nu mă așteptam să retrogradeze! Noi când am plecat la drum ne-am îndeplinit obiectivul de fiecare dată. Apoi ne-am propus să prindem play-off-ul și am reușit printr-o minune, nu printr-un joc extraordinar. Acum ne doream același lucru, foarte mulți jucători și-au terminat contractele, la unii am renunțat noi. În două săptămâni și jumătate a trebuit să facem un nou lot, din mers. Noi în Austria aveam opt copii de la echipa a doua.

- La meciul cu Dinamo ai fost?
- N-am fost, Doamne ferește! Ce să caut la meciul ăla? Am plecat acasă, n-aveam ce să mai caut eu acolo. Nu există vreun argeșean să fi crezut că echipa poate ajunge în situația aceasta. S-au făcut greșeli, dar am jucat un baraj, cu o echipă mult mai slab cotată decât noi.

- Te-a șocat scorul?
- Nu poți să pregătești meciul ca în minutul 45 să fie 4-0 pentru Dinamo... Când Dinamo luase patru de la echipa a doua a Iașiului cu o săptămână înainte. Dureros!

Citește și:

„Ai împușcat găinile cu pușca?” » Jean Vlădoiu demontează miturile după „roșul” din meciul cu Elveția, de la CM 1994: „Am fost îngenuncheat, criticat, înjurat”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Ai împușcat găinile cu pușca?” » Jean Vlădoiu demontează miturile după „roșul” din meciul cu Elveția, de la CM 1994: „Am fost îngenuncheat, criticat, înjurat”
Robert Niță, amintiri colosale de la Rapid: „Până să mă întrebe secretara unde mă duc, eu eram cu fundul pe biroul lui Copos, la propriu!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Robert Niță, amintiri colosale de la Rapid: „Până să mă întrebe secretara unde mă duc, eu eram cu fundul pe biroul lui Copos, la propriu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dobrin
dobrin  •  12 Iulie 2023, 22:25
Postat de tomaescu pe 12 Iulie 2023, 20:13

Dc am rămas cu un om in minus pt tine nu e nici o diferență. La cat de deștept ești ar trebui sa fii împăiat și asta cat mai repede

Cand a fost eliminat Vladoiu era 4-1 pentru Elvetia. Cand in istoria ei a intors Nationala Romaniei o diferenta de 3 goluri?

tomaescu
tomaescu  •  12 Iulie 2023, 20:13
Postat de dobrin pe 29 Iunie 2023, 14:08

Mai lipseste sa mai zici ca s-a pierdut meciul cu Elvetia din cauza lui Vladoiu :)))))

Dc am rămas cu un om in minus pt tine nu e nici o diferență. La cat de deștept ești ar trebui sa fii împăiat și asta cat mai repede

Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  02 Iulie 2023, 06:42
Postat de Victor2023 pe 30 Iunie 2023, 14:48

Pai o sa aiba Dinamo sansa de a-l aduce dupa cateva etape, dupa ce-l da Iftime afara. Vedem atunci cata valoare are.

Da' de ce să nu-l ia PSG, că tot au probleme cu antrenorul!?... Va Dați seama ce lovitură ar da Eftime de la FCSB 2!?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează