FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Jeremie Njock in desert?

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2007 00:00

Njock este dorit de un club din Arabia Saudita, ai carui conducatori au anuntat ca sint dispusi sa-l transfere imediat. Craiova este aproape sa scape de Jeremie Njock. Atacantul camerunez, care a fost pus pe liber la finalul sezonului trecut, este solicitat insistent de o grupare din prima jumatate a campionatului din Arabia Saudita.

"In cursul zilei de marti, colaboratorul meu din zona Golfului m-a anuntat de interesul unei echipe arabe pentru Njock. Dupa ce am transmis oferta celor de la Universitatea, am fost nevoit sa revin cu mai multe telefoane la club datorita faptului ca mi s-a solicitat un raspuns urgent", a spus impresarul Viorel Neatu. Acesta a precizat ca arabii sint dispusi sa-l transfere imediat pe atacantul african, in schimbul a 400.000 de dolari.

Pina aseara, Universitatea nu a oferit un raspuns concret. Surse autorizate sustin insa ca Mititelu nu l-a convins pe Njock sa accepte plecarea in Desert. Aceleasi surse mai sustin ca, jucatorul are la mina o hirtie prin care i se da dreptul sa joace sub forma de imprumut, pe timp de un an, la orice echipa care il doreste, fara ca aceasta sa fie nevoita sa plateasca vreo suma de bani in contul craiovenilor.

Surpriza Irinel Gaman
Antrenorul Florin Cioroianu le-a marturisit citorva apropiati ca Irinel Gaman  este surpriza placuta a cantonamentului din Austria. "Curcanul" l-a folosit ca rezerva mijlocasul de 19 ani in primele doua jocuri amicale, si pentru ca de fiecare data a fost cel mai bun de pe teren, la cel de-al treiea joc amical i-a facut loc printre titulari. Irinel Gaman poate evolua oriunde in linia mediana, dar poate fi folisit si ca atacant.

L-au vrut pe Florin Manea
Universitatea s-a interesat de achizitionarea mijlocasului Florin Manea de la Forex Brasov. Negocierile au fost insa abandonate relativ repede din cauza pretului mare pe care l-ar fi cerut conducatorii gruparii din Liga a II-a. Manea a fost dorit in aceasta vara de toate cele trei mari grupari bucurestene, dar si de Farul si Gloria Buzau.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează