FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 1-0

Jerry Gane a cedat! Și-a certat public doi jucători: „Mă așteptam la altceva de la ei”

Jerry Gane, 49 de ani, antrenorul lui Dinamo, consideră injust rezultatul de pe „Ion Oblemenco”, 0-1 cu Craiova. +9   FOTO
Jerry Gane, 49 de ani, antrenorul lui Dinamo, consideră injust rezultatul de pe „Ion Oblemenco”, 0-1 cu Craiova.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 23:15 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 23:34

Jerry Gane, 49 de ani, antrenorul lui Dinamo, consideră injust rezultatul de pe „Ion Oblemenco”, 0-1 cu Craiova.

Toate detaliile despre Craiova - Dinamo 1-0, AICI

„Ne-a lipsit finalizarea în această seară. Am făcut o singură greșeală, iar ei au profitat. Am suferit în fața porții, n-am avut luciditate. Mă așteptam mai mult de la Fabbrini și Nepomuceno.

Ca joc, am stat bine. Eu zic că nu meritam să pierdem. Au fost două reprize disputate. Ei au reușit să înscrie, spre deosebire de noi. Am avut controlul jocului în partea a doua, iar Craiova o singură situație, dacă nu mă înșel. 

Și cu FCSB am suferit la finalizare. Poate aveam nevoie de mai mult noroc și de mai multă inspirație în ultima treime”, a declarat Gane la Look Sport+.

Jonathan Morsay e un jucător pe care l-am analizat. Foarte bine că a venit, avem nevoie de fotbaliști ofensivi”
Jerry Gane, antrenor Dinamo

FOTO. Cele mai tari imagini din Craiova - Dinamo 1-0

+5 FOTO

VIDEO. Suporterii Craiovei și-au încurajat echipa înaintea duelului cu Dinamo

Citește mai multe știri despre meciul Craiova - Dinamo:

Andrei Ivan, „nașul” lui Dinamo! Atacantul Craiovei, dezlănțuit contra „câinilor”

Craiova, sub lupa noului antrenor! Marinos Ouzounidis, primul contact cu „Oblemenco”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (25)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  07 Februarie 2021, 16:37

Mai dragă Jerry nu vezi că Fabrini tine excesiv de minge,nu pasează ,o pierde si strică fazele de atac. Sincer eu l-aș lasă rezervă până ii vine mintea la cap. NEMEC ADAM greoi,lent,nu a făcut nimic in meciul cu Craiova. Bun pentru rezervă.

parpalache
parpalache  •  07 Februarie 2021, 11:22
Postat de redbuldog pe 07 Februarie 2021, 09:29

Nu poti sa ai pretenti,cu doar 3 -4 jucatori decenti in lot..!In afara de Esanu si Sorescu,surpriza placuta a fost Raduta ieri,insa pacat ca are evolutii din astea la 5-6 meciuri,ii mai il avem pe Anton si chiar Ehman,care promite sa calce pe urmele lui Nedelcearu,in rest numai expirati/obositi,care au salarii nejustificate pentru ccea ce arata in teren,toti straini lui Dinamo sunt ,,praf",iar managementul ,,mahmur"nu se trezeste nici acum sa vada realitatile momentului..!

Care Raduta?!Mihaiu?daca nici cu lateralii de ieri ai Craiovei(care sunt mai mult mijlocasi,)nu a reusit niste patrunderi periculoase in careu,atunci cand?

zorrozabal
zorrozabal  •  07 Februarie 2021, 11:18
Postat de jony1973 pe 07 Februarie 2021, 08:50

La gol au gresit Ehman ca si-a parasit zona si Radu ca nu a strans in spatele lui. Cand jucam cu Nemec suntem in inferioritate numerica. Am gresit jucand 4-4-2 deoarece daca se centreaza din margine, nu are cine da cu capul din careu (a incercat Nemec si s-a vazut ce a iesit). Pentru ce s-a cheltuit cu Nemec ar trebui sa se opreasca din datoria fata de Contra. Echipa are nevoie de un antrenor cu experienta si ofensiv (in acest moment nu mai avem ce apara si trebuie sa atacam ca sa mai avem sanse la playoff). Am mai spus: vaccinati-l pe Multescu sa poata cobora in iarba.

Nemec este singurul jucator de la Dinamo care stie jocul!Si care joaca din prima dar nu are cu cine,ca sare mingea din ei!El e jucator de careu,dar jocul mijlocasilor lui Dinamo il obliga sa coboare la mijloc-sa ajute la aparare!fiind strans marcat de adversari in careu joaca rolul de pivot,dar iarasi nu prea are cu cine!Coechipierii nu stiu sa se demarce pe spatii libere!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează