FOTBAL  »  LIGA 1  »  AL DOILEA ANTRENOR DEMIS ÎN LIGA I

Jesici, dat afară de la CS Otopeni!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2008 00:00

După Ştefan Stoica, demis de la Buzău săptămîna trecută, astăzi  a mai picat capul unui tehnician. În urma unei şedinţe a conducerii clubului CS Otopeni, astăzi s-a luat hotărîrea demiterii antrenorul ilfovenilor, sîrbul Miodrag Jesici. Gabi Mărgărit, secundul acestuia, va rămîne la cîrma echipei pînă la o decizie ulterioară.

CS Otopeni are 0 puncte după 4 etape şi un golaveraj de 4-13.

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (15)
 •  19 August 2008, 00:34

Era si timpul, acum o solutie este Pana(daca mai accepta) poate fi si Ciubotariu(care si el pare mai bun decat acest sarb). Totdeauna cand intra echipe in Liga I, apar sfatuitori si se tot schimba loturi si antrenori,trezindu-te cu echipe care jucau bine in Liga II, in prima liga nu mai merg, DE CE, din cauza acestor sfatuitori, care strica totul...

 •  18 August 2008, 23:48

Ce-a mai buna varianta ar fi : Marian Pana si Gabi Margarit .Sa-r repara o mare greseala facuta acum un an si jumatete . Fara orgolii si copilarii spre binele echipei .Bafta M & G !

 •  18 August 2008, 19:13

Aceste practici de concediere a antrenorilor dupa cateva infrangeri arata icompetenta si lipsa de respect a conducatorilor de cluburi, si asta arata ca la noi inca organizarea de club este intr-o faza larvara, fiind parazitata de persoane care ar trebui sa se afle in cu totul alta parte, dar care pentru un moft isi bat joc de oameni. De asemenea arata modul paralegal in care functioneaza fotbalul, fiind un domeniu in care volatilitatea contractelor anuleaza orice tentativa de seriozitate.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează