FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

EXCLUSIV Fostul portar al lui Real Madrid spune pe cine vede campioană în Liga 1 și deplânge soarta lui Dinamo: „Incredibil! Să ajungă atât de rău?”

Jesus Fernandez, în centru, în perioada Real Madrid // foto: Imago Images
Jesus Fernandez, în centru, în perioada Real Madrid // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 13:36 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 14:41

Jesús Fernández (34 de ani), ex-Real Madrid, acum la FC Voluntari, își vede fosta echipă, CFR Cluj, campioană și în acest sezon. Totodată, se declară uluit de situația lui Dinamo. 

Dublu campion cu CFR Cluj, Jesús Fernández crede că tot ardelenii sunt favoriți pentru a câștiga al 6-lea titlu consecutiv în Liga 1: „E în formă bună, clar domină România, este cel mai mare club din țară”. 

Mondialul a schimbat regulile în Qatar » Fotbalul pune Hijab, Burka și Niqab lângă fustă-mini și buricul gol. Fotografia grăitoare surprinsă în Piața Veche
REPORTAJ GSP
Mondialul a schimbat regulile în Qatar » Fotbalul pune Hijab, Burka și Niqab lângă fustă-mini și buricul gol. Fotografia grăitoare surprinsă în Piața Veche

Jesús Fernández, șocat de soarta lui Dinamo: „Să aibă grijă pe cine bagă în casă”

După experiența la Sepsi, a urmat o aventură scurtă la Hercules Alicante, iar în vară portarul s-a întors în Liga 1, la Voluntari: „Am venit după un sezon bun al ilfovenilor. Oamenii vor multă performanță, să ducă gruparea cât mai sus. Voluntari nu mai e echipă mică. Eu vreau să ajut formația la nevoie”. 

Spaniolul, care are în CV o medalie Champions League, fiind pe banca lui Real Madrid la un meci internațional din 2013/2014, a fost uluit să vadă Dinamo în eșalonul secund, la revenire:

„Incredibil! Un club istoric să ajungă atât de rău. Îmi pare rău pentru cei de acolo, FRF sau organele abilitate din România ar trebui să aibă grijă să nu se mai întâmple chestii precum la Dinamo, să aibă grijă pe cine bagă în casă sau dacă se plătesc salariile convenite”.

Mai multe din fotbalul românesc: 

Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina participă la Superbet International Cup, un „triunghiular” de top la București

Șocant: îl legitimează ca jucător?! Manevre în culise pentru instalarea ca „principal” a lui Croitoru » Patronul din Superliga a confirmat în direct: „Da, îl vreau”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează