FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Joacă Fai la "două capete"? A promis că va semna prelungirea contractului, dar nu se va prezenta la reunirea lotului

Fai a intrat în ultimele şase luni de contract cu Dinamo, care riscă să îl piardă gratis la vară
Fai a intrat în ultimele şase luni de contract cu Dinamo, care riscă să îl piardă gratis la vară

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 00:00

Collins Fai le-a promis şefilor din Ştefan cel Mare că semnează prelungirea contractului, dar nu se va prezenta luni la reunirea lotului.

Dinamo l-a transferat pe Sergiu Hanca pentru postul de fundaş dreapta, dar este aproape să îşi piardă titularul de bază, Collins Fai, 23 de ani. Deşi, iniţial, Fai le-a promis "cîinilor" că va semna prelungirea contractului care expiră în vară pentru un salariu de 5.000 de euro lunar, ieri, datele problemei s-au schimbat.

Camerunezul i-a anunţat pe oficialii dinamovişti că nu se va prezenta la reunirea lotului programată luni la baza de pregătire de la Săftica şi a refuzat să dea mai multe detalii. Cert este că micuţul fundaş şi-a schimbat data de zbor de pe biletul de avion.

Pleacă în Belgia?

Sursele Gazetei susţin că Fai este în contact de mai multă vreme cu Standard Liege, dar şi cu elveţienii de la FC Sion, încercînd să îi "fenteze" pe Rednic şi Negoiţă, spre dezamăgirea tehnicianului, care, culmea!, l-a propus pe jucător iniţial spre vînzare fostei echipe pe care a pregătit-o, Standard.

"Fai nu a semnat prelungirea contractului, deși clubul i-a propus acest lucru. Este vrăjeală cînd spune că vrea să rămînă. Fai se va prezenta la reunirea lotului și vom decide ce se va întîmpla cu el", a comentat antrenorul "cîinilor" la DigiSport.

"Eu am aflat de aceste negocieri cu Standard din presă, sînt impresarul lui Fai şi nu ştiu nimic de acest lucru. Cred că agentul în aceste negocieri este Rednic şi declaraţiile sale sînt o diversiune"
Cristian Hossu, impresar Collins Fai

4 pase decivise în 21 de meciuri a izbutit Fai pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

56 de meciuria jucat Fai pentru Dinamo în Liga 1, all-time

1.000.000 €valorează în acest moment Fai, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
zecs93
zecs93  •  10 Ianuarie 2016, 03:38
Postat de zidane92 pe 09 Ianuarie 2016, 10:16

De Tudor,Dima,Balaj ce poti sa ne spui? Si-au prelungit contractele cu FCSB?

sunt in ultimele luni de contract dar gigi a promis ca nu va face greseala pe care a facut-o matei la dinamo si acela de al pierde gratis, fi sigur ca dima,tudor,balaj,deaconu,radu petrescu si catalin popa isi vor prelungi contractele cu fcsp !!!

zecs93
zecs93  •  10 Ianuarie 2016, 03:36

deci fai ramane, sa dea dumnezeu sa ramana pentru ca este cel mai bun fundas dreapta din Romania, in cazu celalalt, sper ca cosimano petardao mateiano ( vb lui bianco) sa ne lase insfarsit, drum bun gloaba, sper ca fai sa ramana !!!

1629280413960765
Ioana Maria  •  09 Ianuarie 2016, 11:48

voi vorbiti cand deaconu face cartile pt voi plus k aveti doi sateliti in play off fc omenia ovidiu si pandurii *** tg jiu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează