FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Joacă împotriva milionarilor » Diferențe mari între "câini" și viitorii adversari din campionat + un fost dinamovist vrea să dea lovitura diseară

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2018 09:29

Întâlnirea din această seară dintre Dinamo și Hermannstadt este una extrem de disproporționată atunci când vine vorba de cotele jucătorilor.

În lotul sibienilor niciun jucător nu depășește pragul valoric de un milion de euro, cel mai scump fotbalist fiind grecul Bruno Chalkiadakis, cotat la 600.000 de euro.

În "haită" sunt 3 fotbaliști cu cote mai mari de un milion de euro. E vorba de Salomao și Hanca, cu cote de 1,25 milioane de euro fiecare, și Dan Nistor, care costă cu 100.000 de euro mai puțin.

"Dinamo nu traversează o perioadă bună"

Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul sibienilor, fundașul Alexandru Dandea, revine în Ștefan cel Mare, unde a evoluat în returul campionatului 2012-2013.

"A fost o perioadă foarte frumoasă din cariera mea. Este frumos să joci la cea mai mare echipă din România. Asta mă motivează în plus. Dinamo nu traversează cea mai bună perioadă, dar nu trebuie să o subestimăm, pentru că, până la urmă, Dinamo e Dinamo. Au schimbat echipa foarte mult în ultima perioadă", a spus fundașul de 30 de ani.

  • Dinamo - Hermannstadt se joacă azi, de la ora 21:00, în "Ștefan cel Mare". Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Vezi și: Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Mahlangu » Un jucător care a evoluat la CM 2018 va semna cu echipa lui Bratu!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (18)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  25 August 2018, 18:32

Vranceanul,ori esti prost,ori esti prost,din doua una.Dupa cum arata Dinamo ca buget,tu spui ca e echipa milionarilor? Nu mai umblati cu titluri dintr-astea,numai si numai ca sa va citeasca cineva! Oricum aveti o faima de c---t!Norocul vostru e ca nu aveti concurenta!Si nu stiu din ce cauza!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 August 2018, 14:23

Cum ba,ca Becali vrea sa-l ia pe Nistor pe 2 lei!Plus vizionarea tatuajelor lu' Anamaria!

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  25 August 2018, 12:12
Postat de daviddraiman pe 25 August 2018, 12:04

daca nu castigam...planul B ..o sa ne bucuram de egalul lui fcsb cu rapid =)))))))))))))

Altfel spus, dacă nu câștigăm, îl vom admira pe Ivan cum se dă peste cap. În direct și în reluare (pe Youtube).

Vezi toate comentariile (18)
Comentează