FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Joao Paulo Andrade confirmă interesul Stelei: "Da, revin în România!"

Articol de - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Joao Paulo Andrade confirmă că îl vrea Steaua, dar şi alte cluburi din Liga 1. El cere cîteva zile de gîndire înainte să hotărască destinaţia.

Portughezul ofertat de Steaua spune că vrea termen pînă miercuri şi din respect pentru fanii Rapidului, oferindu-le giuleştenilor şansa să facă o contraofertă.

- Joao, semnezi cu Steaua?
- Am cîteva oferte bune din România şi voi decide în zilele următoare unde voi juca. Îmi place campionatul vostru, îl cunosc foarte bine şi m-am simţit bine cînd am jucat la Rapid. În Liga 1 lupta pentru primele locuri e foarte strînsă şi mi-ar plăcea să revin.

- Ai jucat timp de un sezon în Franţa, n-ar fi totuşi un regres pentru tine să te întorci în România?
- În nici un caz! Am mai zis-o de multe ori, am rămas plăcut impresionat de campionatul românesc. Şi hai să-ţi mai spun o chestie: fotbalul din Franţa e foarte dur, nu se poate compara cu alte campionate, nici măcar cu cel din Portugalia. Se pune mare accent pe rezistenţa la efort, e un campionat foarte dificil, se aleargă mult. Mi-a plăcut acolo, consider că mi-am făcut datoria, iar acum sper să îmi rezolv cît mai rapid situaţia.

- Deci, vei alege Steaua?
- Nu ştiu ce voi face, urmează să clarific totul în zilele următoare. Eu am un mare respect pentru Rapid, aşa că îţi dai seama că ştiu ce ar însemna pentru oamenii de acolo, pentru fani, să joc în Ghencea. Vom vedea ce va fi.

"Vreau performanţă! Dacă mă interesau banii, plecam în Qatar"
- Cînd ar trebui să se rezolve totul şi să ştii unde vei evolua?
- Pînă miercuri, cel tîrziu, se rezolvă. Am avut multe oferte, din Qatar de exemplu, unde aş fi cîştigat mulţi, mulţi bani, dar e departe, prea departe pentru mine, iar eu vreau să joc fotbal şi să joc la nivel înalt.

- Ai mai ţinut legătura cu vreun jucător care evoluează în România?
- Cu puţini, mai ales pentru că nu vorbesc decît portugheză şi puţin română (rîde), dar am ţinut legătura cu Ricardo Fernandes, cu Spadacio. Sînt la curent cu ce se întîmplă în campionatul românesc!

"Sînt jucător liber de contract, astfel că e mai uşor pentru formaţia care mă doreşte. Urmează să aleg dintre ofertele din România şi Portugalia"
Joao Paulo Andrade

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
junior17_rapid
junior17_rapid  •  03 August 2010, 15:42

nu vine el la voi stelistilor :)) are prieteni aici gen spada fernando .... si + s-a simtit super alaturi de familia noastra Rapid ... forta Rapod

andrewfeteve
andrewfeteve  •  03 August 2010, 13:53

becali a spus ca mai vin 2 jucatori straini din afara tarii:1 e Andrade, mai ramane 1

andrewfeteve
andrewfeteve  •  03 August 2010, 13:41

ar fi foarte bi8ne sa vina la Steaua.Il putem imprumuta pe Gardos la alta echipa in Liga 1. Nu va inteleg pe astia care spuneti ca Steaua are nevoie de un atacant:Kapetanos, Stancu si Surdu vor tine sus atacul stelei anul asta. In plus andrade poate juca si mijlocas la inchidere

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close