FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Joc cu viaţa » Munteanu riscă o accidentare gravă dacă va reveni prea curînd pe teren

Munteanu este cel mai bun pasator de la Dinamo
Munteanu este cel mai bun pasator de la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 13:12

Cătălin Munteanu, 33 de ani, ar risca un accident fatal dacă ar evolua pînă cînd va primi acceptul medicilor să facă efort.

Dinamo şi-a pierdut capul limpede de la mijlocul terenului pe termen nedeterminat. Cătălin Munteanu, 33 de ani, principalul pasator al echipei, va mai lipsi, nu se ştie precis cît, după ce-a fost lovit în ficat de către Krumov la meciul cu Concordia (3-1). Şi-ar periclita viaţa dacă ar forţa revenirea, i s-a transmis clar de către medici! "Doctorii i-au zis că ar putea muri pe teren dacă i-ar mai sîngera rana de la ficat. A suferit un hematom hepatic, nu e de joacă", au declarat jucătorii.

Cătălin a venit şi ieri la antrenamentul echipei, asistînd de pe margine. "În fiecare săptămînă merg la doctor, fac investigaţii complete, teste, ecografii, tot tacîmul, iar cînd voi primi «verde», voi reîncepe să fac efort. Momentan, n-am voie, există şi pericolul să mă lovesc în zona respectivă. E posibil să mai sîngereze, ar putea fi fatal. Mi-e poftă de fotbal, însă de-abia după ce se absoarbe hematomul voi reveni pe gazon. Cît va mai dura? Doar Dumnezeu şi doctorii ştiu! Trag speranţa că pînă la finele sezonului să se întîmple ceva pozitiv să pot juca fotbal".

13 pase decisive a reuşit Munteanu în acest sezon, în toate competiţiile, o treime din pasele decisive ale echipei

3 goluri a reuşit mijlocaşul în actuala ediţie, în 33 de partide

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  30 Aprilie 2012, 16:43

L-as fi preferat pe Printul Adi in locul lui Munteanu de 1000 de ori. Dar la Dinamo asa e: l-au adus pe Cristea cu multe vorbe si bani putini pina s-a desteptat si el. Nu poti sa-l ti cu 70.000 pe an si sa mai si ceri sa fie cel mai bun din teren. Se vede ca Dinamo e condus de oameni care au alte prioritati decit performanta sportiva! Cap de Zmeu sa se insanatoseasca repede ca la mijloc nu ai un om care sa scoata adversarul din joc prin dribling. Au numai mijlocasi de acoperire. Lenti, fara suflu de 90 min., tehnicitate medie si fara ambitie si viziunea jocului. Asa te ceri mai bine acasa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează