FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV A ajuns „iepurele” lui Rotaru! Cum s-a folosit patronul Universității de Șumudică » Detalii din culise de la revenirea lui Reghe la Craiova

Mihai Rotaru l-a convins pe Laurențiu Reghecampf (47 de ani) să vină în locul lui Eugen Neagoe (55 de ani) pe banca Universității Craiova. Finanțatorul grupării oltene l-a „folosit” în negocieri și de numele lui Marius Șumudică (52 de ani).
Mihai Rotaru l-a convins pe Laurențiu Reghecampf (47 de ani) să vină în locul lui Eugen Neagoe (55 de ani) pe banca Universității Craiova. Finanțatorul grupării oltene l-a „folosit” în negocieri și de numele lui Marius Șumudică (52 de ani).

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 17:39 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 18:12

Mihai Rotaru l-a convins pe Laurențiu Reghecampf (47 de ani) să vină în locul lui Eugen Neagoe (55 de ani) pe banca Universității Craiova. Marius Șumudică (52 de ani) a fost și el implicat în cursă, însă doar pentru a pune presiune pe Reghe!

La câteva ore distanță de la remiza „albă” cu Oțelul, Mihai Rotaru a decis să îl dea afară pe Eugen Neagoe. Gazeta Sporturilor a anunțat încă de azi-noapte mutarea și faptul că Laurențiu Reghecampf este varianta agreată de finanțatorul grupării din Bănie. 

Cele mai tari reacții după revenirea lui Chiricheș la FCSB: „Un simbol, s-a terminat șmecheria cu transferul ăsta” vs „Nu apucă paltonul”
FCSB
Cele mai tari reacții după revenirea lui Chiricheș la FCSB: „Un simbol, s-a terminat șmecheria cu transferul ăsta” vs „Nu apucă paltonul”

Marius Șumudică, umilit de Rotaru!

Rotaru a făcut un „joc dublu” în timpul negocierilor cu Laurențiu Reghecampf. Pentru a pune presiune pe antrenorul pe care și-l dorea cu adevărat în locul lui Neagoe, finanțatorul Universității a dat de înțeles că Marius Șumudică ar fi de fapt în pole position!

Rotaru a profitat de faptul că Șumudică, liber de contract, și-a arătat public disponibilitatea de a prelua orice formație de top din Superligă. Totul pentru a pune presiune pe antrenorul preferat. Speriat de „iepurele” Șumudică, Reghe ar fi fost forțat să ia o decizie rapidă și să nu mai lungească discuțiile pentru a obține un contract mai avantajos.

Șumudică își făcuse speranțe dimineață că ar putea reveni în Superligă pe banca unei echipe de top:

Dacă domnul Rotaru se gândește la Șumudică și se ajunge să se discute cu Șumudică, ne vom așeza la masă și vom vedea despre ce e vorba. Consider că Universitatea Craiova este o echipă iubită, o echipă unde trebuie să produci fotbal.
- Marius Șumudică, astăzi, potrivit Fanatik

După ce Rapid a ales la începutul lunii să îl aducă pe Bergodi în locul lui Mutu, Șumudică anunța că va încerca să îi oprească pe „vișinii” în lupta pentru titlu: „De acum încolo, voi lua în calcul orice ofertă voi avea din țară, fiindcă îmi doresc să performez. Dacă voi avea șansa să ajung la o echipă dintre primele 4, oricare, voi fi campion. Vă fac o promisiune în direct: la orice echipă aș merge voi fi campion. O să vedeți lucrul ăsta. Voi face tot ceea ce ține de mine pentru echipa pe care o voi antrena, fie că este Craiova, FCSB, Dinamo, orice echipă va fi”.

Reghecampf revine la CS Universitatea Craiova

Reghecampf se îndreaptă chiar în aceste momente către Craiova pentru a semna contractul cu Universitatea. Pentru Laurențiu va fi a 2-a colaborare cu Mihai Rotaru.

A ajuns „iepurele” lui Rotaru! Cum s-a folosit patronul Universității de Șumudică » Detalii din culise de la revenirea lui Reghe la Craiova
Laurențiu Reghecampf, la primul mandat pe banca Universității

În precedentul mandat, în sezonul 2021/2022, Reghecampf a câștigat 26 de meciuri, a remizat de 7 ori și a pierdut 12 partide.

Cea mai importantă variantă a fost Reghe, foarte puțin s-au luat în calcul celelalte idei: Reghe făcuse o treabă foarte bună la precedentul mandat. Consider că Mihai de asta a decis să se întoarcă. Cu el pe bancă echipa știa ce joacă, o echipă cu personalitate, de autor, cum se zice în Spania
- Gică Craioveanu, la „Fotbal European” de la Digi Sport

VIDEO. Răsfață Mihai Rotaru jucătorii prea mult? Ce spune Alex Mitriță: ”Nu cred că foarte atașat de vreun jucător”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Zi uluitoare în Superligă! U Cluj vrea să-l dea afară pe Toni Petrea și să-l instaleze pe proaspătul demis Eugen Neagoe!

Florin Andone, vânat de o forță din SuperLigă! Ce s-a întâmplat la masa negocierilor

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (33)
Onu0809
Onu0809  •  26 Iulie 2023, 15:19

Poate îl ajuta Sf. Gabriel cel Viteaz sa găsească *** de finanțator căruia sa ii ia banii degeaba. Din orice țară, nu contează.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cititorulcircumspect
cititorulcircumspect  •  25 Iulie 2023, 23:07
Postat de ps97. pe 25 Iulie 2023, 21:34

Ai memoria scurta mogosrne!

cand pleaca bahassa la fcsb?

VardyParty
VardyParty  •  25 Iulie 2023, 22:54
Postat de Newman pe 25 Iulie 2023, 21:12

Este bine cand craiovenii se lupta intre ei.Castiga ceilalti.Cat despre noul antrenor....numai de bine.At-i pierdut orice speranta cu el!!!

Ce sa facem…? Asta înseamnă sa fii Oltean. Nu e ușor; de-aia toți ne invidiază :)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează