FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Jonathan McKain, spionat de nemti

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2007 00:00

Werder a explicat ieri cum a ajuns sa detina toate datele despre McKain. Jonathan McKain a intrat in ultimul an de contract cu Poli Timisoara, iar nemtii de la Werder Bremen par hotariti sa-l aduca pe australian.
Dupa ce a negat in repetate rinduri interesul nemtilor, impresarul jucatorului, Marcel Popescu, a admis ieri ca McKain are varianta unui transfer in Bundes liga. "Am vorbit cu Jon si mi-a spus ca Werder va veni sa il urmareasca", a spus Popescu.

Clubul german a confirmat din nou ieri ca detine toate datele despre fundasul lui Poli. "In acest moment pot sa va spun doar atit. Werder stie tot despre jucator si l-a vazut in mai multe rinduri. Oamenii nostri fac o munca serioasa la scouting si e adevarat ca McKain se afla in vizorul nostru. Clubul nu poate da insa mai multe amanunte despre nici un jucator pe care il urmarim si credeti-ma ca sint multi", a anuntat Tino Polster, directorul media de la Werder. Tot el a completat: "Daca vom veni sa il vedem la primul meci? Poate cineva de la clubul nostru l-a vazut deja in mai multe partide".

Ambitionat
Reprimit in lot, dupa ce s-a antrenat singur toata pauza competitionala din cauza problemelor contracuale, Srdjan Luchin este hotarit sa-i demonstreze lui Uhrin ca merita sa conteze pe serviciile lui. "M-a ambitionat foarte mult situatia ivita. Ma bucur ca am fost chemat sa ma pregatesc cu prima echipa si vreau sa demonstrez ca merit sa ramin acolo. Daca la anumite meciuri va fi nevoie de mine la echipa a doua, merg cu cea mai mare placere, pentru ca am nevoie de jocuri, dar cel mai important pentru mine e ca sint la Poli", a spus fundasul. ( Dana Surulescu)

Caramarin in refacere
Mijlocasul Gabriel Caramarin a revenit ieri la Timisoara, dupa ce zilele trecute s-a aflat la Bucuresti, unde a fost consultat de medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu. Caramarin a fost diagnosticat cu tendinita si timp de doua saptamini a purtat o atela ghipsata la picior. "Depinde cum decurg lucrurile, sa vad cum va fi cind o sa incep alergarile. E posibil sa revin intr-o saptamina sau sa mai dureze", a spus Caramarin, al carui contract cu Poli expira la iarna. (Dana Surulescu)

Obligatie

Mijlocasul lui Poli, Marian Aliuta, crede ca ar fi un dezastru daca Poli nu ar reusi sa atinga obiectivul propus de conducere, clasarea in primele 4 echipe. "Ca lot, ca valoare, cred ca putem fi in primele trei-patru echipe. Sintem obligati sa realizam obiectivul pentru ca sint jucatori valorosi si ar fi un dezastru sa terminam pe locul 7 sau 8", a spus Aliuta. Mijlocasul e convins ca Poli isi va trece in cont duminica primele trei puncte: "Noi sintem motivati si sint sigur ca vom cistiga duminica. Nu conteaza ce s-a intimplat in ultimul meci, nu se compara un meci cu altul, este alt campionat, o alta partida". (Dana Surulescu)

Vrsici: "Sint foarte motivat"

Transferat la Poli de la Zilina, Dare Vrsici asteapta cu nerabdare sa debuteze in Liga I. "De-abia astept sa inceapa campionatul, sint foarte motivat in acest nou colectiv, inainte de debutul in aceasta liga noua pentru mine. Sint convins ca asa sint si colegii mei si sper sa facem o super performanta in acest sezon", a spus Vrsici care si-a stabilit un obiectiv personal peste cel fixat de conducere: "Obiectivul meu este mai indraznet. As vrea locurile 1-3, as fi foarte fericit daca am realiza acest lucru". (Dana Surulescu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close