FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 0-2

Jorge Costa a găsit vinovatul pentru înfrîngerea cu Gaz Metan: Emma Kone

Emma Kone a jucat 30 de meciuri în Liga 1 pentru CFR Cluj și a marcat de 4 ori
Emma Kone a jucat 30 de meciuri în Liga 1 pentru CFR Cluj și a marcat de 4 ori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 11:03

Situaţie incredibilă la CFR Cluj! Ivorianul Emma Kone riscă să fie amendat şi să piardă 25% din salariu pentru că a îndrăznit să-şi ceară drepturile şi pentru că a fugit pentru o săptămînă din cantonamentul echipei. Asta după ce a fost trimis la echipa a doua!

Jucătorul ivorian a fost găsit vinovat şi pentru prima înfrîngere din campionat, 0-2 pe teren propriu cu Gaz Metan. În raportul lui Francisc Dican, antrenorul secund al "feroviarilor", stă scris că mijlocaşul de 24 de ani i-a influenţat negativ pe ceilalţi jucători din lot şi a creat nesiguranţă la nivelul lotului.

"Totodată, absenţa nemotivată a jucătorului de la antrenamentele şi de la jocurile oficiale a influenţat în mod negativ ceilalţi jucători, creând o nesiguranţă la nivelul echipei", a mai scris Francisc Dican în respectivul raport, publicat de EVZ.

Problemele lui Emma Kone au început la mijlocul lui iulie, cînd a decis să nu se mai prezinte la antrenamente, acuzîndu-i pe şefii CFR-ului că i-au falsificat semnătura pentru a-i prelungi contractul scadent în iarnă, cu încă un an. Deşi a revenit la sentimente mai bune faţă de "vişinii", ivorianul a fost trimis la echipa a doua.

Dorit în Bundesliga!
Ema Kone are mai multe variante pentru a-şi continua cariera. Cele mai interesante vin din Bundesliga, acolo unde Augsburg şi Kaiserslautern au luat legătura cu impresarii jucătorului pentru a se interesa de condiţiile în care îl pot achiziţiona pe ivorian. Kone a venit la Cluj în 2007, fiind împrumutat la Internaţional Curtea de Argeş în sezonul 2009-2010. Revenit în Gruia, Ema a avut evoluţii excelente în returul sezonului trecut, cînd a jucat pe postul de mijlocaş dreapta. "Vişiniii" au jucători de calibru pentru a suplini iminenta plecare a ivorianului, senegalezul Modou Sougou şi italianul Roberto De Zerbi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
double07
double07  •  21 August 2011, 14:34

oricum asta nu mai are ce cauta in echipa

zeidas
zeidas  •  18 August 2011, 13:01

Saracu' isi cerea drepturile, da obligatii nu avea ? CFR-ul nu are drepruri ? Cand o sa terminati cu mentalitatea asta de slugi impertinente ?

elsopotyi
elsopotyi  •  18 August 2011, 10:36

CRED CA CONDUCEREA STIE MAI BINE SITUATIA CA NOI, COMENTAND PE ALTII CE DECLARA.DIN KONE CFR A FACUT JUCATOR CUNOSCUT.ASTEPTAM MAI MULT RESPECT DIN PARTEA ACESTORI JUCATORI, CA DOAR NU JUCAU DE POMANA, CUM SUNTEM NOI TRATATI DE GUVERN DUPA 41 ANI MUNCA SI 17 ANI SCOALA.AM MAI MULTA INCREDERE IN CONDUCERE DE CAT IN KONE.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează