FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Declarația inedită a unui legende dinamoviste: „Jos pălăria pentru Gigi Becali. Nu mă uit la meciurile lor, dar FCSB este o echipă superbă!”

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 21:28 / Actualizat luni, 31 mai 2021 21:35

Ionel Augustin, fostul jucător și antrenor al „câinilor”, a vorbit la superlativ despre Gigi Becali și investițiile pe care patronul le-a făcut în ultimii ani, în Academia FCSB.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Augustin a recunoscut la „Prietenii lui Ovidiu” că sunt probleme mari la Dinamo, dar că nu s-ar duce niciodată la FCSB, chiar dacă i s-ar oferi foarte mulți bani.

„Jos pălăria pentru Gigi Becali pentru că a luat niște copii acuma. La Dinamo nu avem nimic, nimic. Suntem zero, zero, zero! Ce condiții să avem? N-avem nimic. Gică Mihali era la Under 19 și eu la Under 17 și aveam trei mingi amândoi. El făcea primul, eu apoi. Pe cuvântul meu de onoare! Vă spun...”, a început Augustin dezvăluirile din Ștefan cel Mare.

„Poate să-mi dea toți munții de bani că nu mă duc la Steaua”

„DDB fac eforturi deosebite să plătească, n-am luat salariile vreo cinci luni. Acum avem patru luni, știm despre ce e vorba că nu există posibilitate, nu există potență. La FCSB? Niciodată nu m-aș duce.... Poate să-mi dea toți munții de bani, că nu mă duc la Steaua. Nu pot, n-am cum! Poate să-mi dea Gigi munți de bani că nu mă duc, dar jos pălăria pentru ce-a făcut. 

Orice mi-ar spune despre Gigi Becali oricine el este un afacerist superb. Și mi-a dovedit treaba asta și nu doar mie. Cel mai bine la Stanciu când a avut ofertă de un milion, cu două, și-a zis că-l dă cu zece peste un an. Și cu zece l-a dat! Jos pălăria, bravo lui!”, a declarat Ionel Augustin.

„Eu nu mă uit la niciun meci al lui FCSB, pe cuvântul meu, mă jur”

În cadrul emisiunii, Ionel Augustin a dezvăluit că din momentul în care s-a retras din cariera de fotbalist, n-a văzut niciun meci al rivalilor.

„Eu n-am fost la niciun meci al lui Steaua, de când m-am lăsat. Vorbesc de FCSB și de CSA Steaua. Eu nu mă uit la niciun meci al FCSB, pe cuvântul meu, mă jur. Nu vă mint! Nu m-am uitat la niciun meci de-al lor. Dar asta nu înseamnă că nu-i respect, că nu-i laud ceea ce fac. Într-adevăr este o echipă superbă, cu jucători de valoare”, a mai spus fostul jucător și antrenor al „câinilor”.

Condescu: „Becali ar trebui să ajungă moaștele fotbalului românesc”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ștefan Iovan, dezvăluiri din comunism: „M-am ferit s-o spun până acum, dar primeam fazani și iepuri de la generali!”

EXCLUSIV Mihai Bendeac a dat peste Victor Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
realcf
realcf  •  01 Iunie 2021, 21:58

Pana si rivalii ne lauda! Catalyne iar te apuca plansul!

alinusdinamo
alinusdinamo  •  01 Iunie 2021, 09:54

Un mare dinamovist,poate se uită și cei de acum si sper să si înțeleagă ceva. Oneață, suporterii dinamovisti te vor iubi si respecta mereu !

gicab
gicab  •  01 Iunie 2021, 06:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close