FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Jose Peseiro: "M-am săturat de Copos" :X

Jose Peseiro
Jose Peseiro

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2009 00:00

Tehnicianul portughez Jose Peseiro a declarat, luni, în exclusivitate agenţiei NewsIn, că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Rapidul, urmând să părăsească miercuri România, dar susţine că va reclama formaţia giuleşteana la forul mondial pentru a-şi recupera restanţele financiare.

"Am întrerupt contractul cu Rapid pentru că nu am fost plătit. I-am aşteptat atâta timp, nu am pus nişte condiţii de neacceptat, m-am atacat mereu, sunt sătul de tot şi de George Copos, şi de tot. M-am săturat, voi pleca din România şi voi depune plângere la FIFA pentru că aşa este normal şi civilizat", a spus Jose Peseiro.

Antrenorul lusitan, care a preluat pe Rapid în urmă cu 6 luni, a ajuns zilele trecute la un acord cu oficialii giuleşteni pentru rezilierea contractului, în schimbul a aproximativ 300.000 de euro, însă aceştia din urmă nu au găsit fondurile necesare pentru a achita toate restanţele financiare către staff-ul tehnic.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  12 Ianuarie 2009, 19:36

@hazdrubal , dar tu ai plati pe ceva ce nu e al tau?!

 •  12 Ianuarie 2009, 18:27

Tahere, mai baga inca odata mana adanc in buzunare si plateste-i restantele acestui portughez ca altfel (ciudat sau nu) pe tine te vad vinovat de situatia creata. Stiu ca te-a "tepuit" sarpele copos, dar daca nu-i picai tu in plasa, Copos n-ar fi facut niciodata un asemenea contract cu un antrenor. Asa ca ia masuri d-le ca nu te vad bine! FzR!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează