FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Josep Vandellos: "Acţiunile abuzive ale conducerii împotriva lui Lopez Caro au ca scop obligarea lui să renunţe"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2010 00:00

Reprezentanţii antrenorului Lopez Caro au comentat evenimentele din ultimele zile petrecute la Vaslui, într-un comunicat de presă.

"Având în vedere evenimentele ce au avut loc în această săptămână la Clubul FC Vaslui, suntem autorizaţi să facem următoarele declaraţii în numele dlui Juan Ramon Lopez Caro:

a) Miercuri, 6 octombrie 2010, jucătorii echipei FC Vaslui au fost convocaţi la două antrenamente care nu figurau în programul trimis de către antrenorul principal Clubului FC Vaslui în data de 5 octombrie 2010. Programul stabilit de dl Juan Ramon Lopez Caro prevedea că următorul antrenament era programat pentru joi, 7 octombrie 2010.

b) Joi dimineaţă, domnul Juan Ramon Lopez Caro s-a prezentat la antrenament, prezent fiind şi antrenorul pentru portari, domnul Ioan Mangeac. La ora 10:30, odată cu jucătorii, au venit şi domnul Adrian Porumboiu (finanţatorul FC Vaslui), domnul Ciprian Damian (preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Sporting Club SA) şi domnul Octavian Apetrei (Directorul executiv al SC Sporting Club SA). După o conversaţie purtată de cei trei reprezentanţi cu domnul Mangeac şi cu asistenţii prezenţi, aceştia au părăsit terenul fără să ofere vreo explicaţie.

c) Domnul Lopez Caro s-a văzut forţat să antreneze echipa de unul singur, fără a beneficia de serviciile unui traducător, astfel cum solicitase Clubului în mod oficial cu o zi în urmă, şi în absenţa antrenorilor secunzi şi a unui antrenor pentru portar.

d) Din acest motiv, domnul Juan Ramon Lopez Caro nu îşi poate desfăşura activitatea în condiţii normale pentru o echipă care doreşte să facă performanţă, şi nu îşi poate asuma responsabilitatea pentru pregătirea fizică a jucătorilor, precum şi pentru rezultatele echipei în meciurile viitoare.

e) Cu toate acestea, la antrenamentul din 7 octombrie 2010, colaborarea între domnul Juan Ramon Lopez Caro şi jucători a fost foarte bună, aceştia din urmă avînd un comportament excelent şi o atitudine ireproşabilă.

f) Potrivit conversaţiei telefonice purtate cu domnul Juan Jose Maqueda miercuri, 6 octombrie 2010, antrenorii secunzi ai clubului au reziliat contractele încheiate cu FC Vaslui şi au primit drept despăgubiri întreaga sumă prevăzută în respectivele contracte.

g) Acţiunile abuzive ale conducerii Clubului FC Vaslui îndreptate împotriva antrenorului Juan Ramon Lopez Caro au drept scop obligarea acestuia să renunţe la contractul încheiat cu SC Sporting Club SA şi la poziţia de antrenor principal.

h) Declaraţiile din ultima perioadă date de reprezentanţii SC Sporting Club SA, publicate în presa română, nu reprezintă altceva decât o continuare a campaniei de denigrare începută cu mult timp în urmă, bazată pe afirmaţii neadevărate, intimidări şi calomnii la adresa dlui Juan Ramon Lopez Caro.

i) Domnul Juan Ramon Lopez Caro intenţionează să nu cedeze presiunilor la care este supus în mod constant de către reprezentanţii FC Vaslui, şi va continua să-şi îndeplinească obligaţiile pe care le are faţă de Club, în calitate de antrenor principal" scrie în comunicatul semnat de Josep Vandellos, avocat colaborator al „Chiuariu şi Asociaţii”.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
nea_silica
nea_silica  •  08 Octombrie 2010, 08:30

Caro nu are pic de demnitate. E un laş şi un mincinos. Dacă aş fi avocatul lui, aş renunţa să-l apăr. Dar "non olet", ştim asta, şi banii lui sunt la fel de valoroşi. În sfârşit, de data asta Dl. Porumb şi-a găsi naşul, ceea ce merita de mult.

haxor
haxor  •  08 Octombrie 2010, 04:16

...o uitat de milion si si-o adus aminte ptr ce a fost adus la Vaslui si sunt sigur ca daca ar putea si-ar da timpul inapoi n-ar mai face prostia si ambitiile cu vasluienii si Porumboiu. Oricum e fara caracter si nici stofa de antrenor nu are, el a fost interimar la Real Madrid si in rest pe unde a fost nu prea a rupt gura targului, modest palmares si la"Podu Inalt"s-o terminat cariera lui.Fac pariu ca in Spania nu-i mai da nimeni usor o echipa pe mana si nici in alta parte dupa cele i

haxor
haxor  •  08 Octombrie 2010, 04:08

Caro stie ca a mers prea departe si cam e ultima echipa ce o antreneaza in viata lui si acum ar vrea sa faca poate treaba sa-si refaca blazonul,dar nu-l mai lasa astia ca sunt satui de el.Porumboiu a propus milionu si el a refuzat,oare de ce!?Salariu e la zi si Rosu a confirmat,tot staful a plecat pana si spaniolii lui si oare de ce?E simplu a vazut milionu in contract a facut tot ca sa fie dat afara si sa plece cu banii dar treaba s-o uratit si acum risca sa-si faca varza cariera,aici e buba.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează