FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Juan Emmanuel Culio, primele cuvinte după revenirea la CFR Cluj: „Nu am vrut să zic, dar de aceea am plecat anul trecut”

Juan Emmanuel Culio // foto: captură CFR Cluj
Juan Emmanuel Culio // foto: captură CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 13:43 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 15:10

Ajuns la 38 de ani, Juan Emmanuel Culio s-a întors la CFR Cluj. Mijlocașul argentinian a explicat de ce a părăsit campioana României în ianuarie 2020.

Odată cu revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică, CFR Cluj a readus doi dintre fotbaliștii de bază din echipa de succes condusă de „Bursuc”. Pe lângă Mihai Bordeianu, în Gruia a revenit și Juan Emmanuel Culio, care în ultimul an și jumătate a jucat în Argentina, în ligile inferioare, la Quilmes și Club Flandria.

CFR Cluj a marcat revenirea lui Culio, de 5 ori campion al României, printr-un interviu cu fotbalistul, în care acesta a dezvăluit de ce a părăsit clubul anul trecut.

Juan Emmanuel Culio, după revenirea la CFR Cluj: „A fost un an și jumătate foarte greu”

„Sunt fericit că m-am întors acasă. Când m-a sunat Dan Petrescu am fost foarte fericit, a fost un an și jumătate foarte greu pentru mine din cauza problemelor de sănătate din familia mea. De asta am plecat înainte, nu am vrut să zic nimic, dar de asta am plecat. Acum am avut emoții incredibile în avion.

CFR Cluj înseamnă tot pentru mine, mi-a dat tot, aici a început Culio să fie fotbalist. Clujul mi-a dat tot și ca om. Familia mea a fost fericită aici, a fost incredibil.

Am vorbit cu domnul Dan Petrescu și patronul, eu vreau să câștig totul. Vreau să muncesc mult pentru echipă. Suntem o echipă mare, trebuie să muncim zilnic pentru a câștiga campionatul, aici locul 2 nu e bun, trebuie tot timpul să fii campion. Spiritul e să câștigăm campionate și meciuri, nu îmi plac nici măcar egalurile! Dacă nu am presiune, nu îmi place, nu mă simt bine”, a spus Culio.

Mijlocașul argentinian are 12 trofee cucerite alături de echipa vișinie. Pe lângă cele 5 campionate, a cucerit 3 cupe și 4 supercupe.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Clipul zilei » „Niciodată la CFR Cluj cât timp e Dan Petrescu acolo!”. Și-a încălcat cuvântul după un an

Dan Petrescu, din nou la treabă! Cum a comentat grupa CFR-ului din Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
sportix
sportix  •  02 Septembrie 2021, 19:33

Culio e un baiat de mare caracter! Ar merita sa ramana si dupa ce termina de jucat fotbal in organigrama clubului pentru ca este un simbol pentru CFR si pentru ca merita.

dorelus
dorelus  •  02 Septembrie 2021, 18:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Domnu intr-un campionat ,,asa de rapid ,,precum al mioritic un jucator la mijloc ca si Culio poate sa-si merite salariul... Nu crezi?

magic4ever
magic4ever  •  02 Septembrie 2021, 17:14

Respect Culio!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează